Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Geomax Zone Serien

Spectra LT52G

Punkt & Linjelaser med grönt laserljus.
Kombinationen av en laserpekare med 5 strålar och en korslinjelaser i en och samma produkt.

Spectra LT58G

Punkt & Linjelaser, med grönt laserljus.
Kombinationen av en laserpekare med 5 strålar och en korslinjelaser i en och samma produkt.

Spectra LT20G

Spectra Precision ® LT20G Crossline Laser Tool är en automatiskt självnivellerande grönstrålslaser som projicerar extremt ljusa horisontella och vertikala linjer. Laserstrålens fläktvinkel är bred för att möjliggöra maximal täckning.

Laserverktyget används i en mängd olika inredningsapplikationer, inklusive nivellering, vägglayout, vertikal lod och inriktning, akustisk takinstallation och finish snickeri. LT20G har utformats med ett tufft hölje och generöst övermögel för att motstå ansträngningarna i den professionella byggmiljön. Detta robusta verktyg är specificerat för att klara 3 fots (1 meter) dropptester och är utformat för att överträffa alla konkurrerande tvärlinjer.

Fördelar
Spectra QM55

Spectra Precision® QM55 laseravståndsmätare är en snabb, exakt laseravståndsmätare avsedd för inomhusbruk. Funktionerna inkluderar funktioner för area, volym och Pythagoras för indirekta mätningar.

Spectra QM75

Spectra Precision® QM75 laseravståndsmätare är den första avståndsmätaren som är designad och byggd speciellt för den tuffa byggmiljön.

Användning av konstruerad plast, generös användning av överform av gummi och smart elektronisk isolering gör QM75 till den mest robusta laseravståndsmätaren som finns tillgänglig. Det klarar tuffa arbetsplatsförhållanden.

QM75 laseravståndsmätare är en snabb, exakt enhet som fungerar både inomhus och utomhus. Det är en av de minsta laseravståndsmätarna som finns, passar bekvämt i dina händer och i fickan. Det är praktiskt för svåra vertikala mätningar, röriga miljöer, över vatten och andra mätningar för vilka måttband inte är lämpliga.

Spectra QM95

Spectra Precision® QM95 är en snabb laseravståndsmätare med hög noggrannhet avsedd för inomhus- och utomhusbruk.

QM95 laseravståndsmätare har det längsta utbudet av alla avståndsmätare för snabbmätning – upp till 200 meter. En stor bakgrundsbelyst LCD-skärm är lätt att se under alla förhållanden. QM95 är designad och byggd speciellt för den tuffa byggmiljön. Användning av konstruerad plast, generös användning av överform av gummi och smart elektronisk isolering gör Quick Measure-familjen med avståndsmätare till den mest robusta som finns. De klarar tuffa arbetsplatsförhållanden.