Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Geomax Zone Serien

Geomax ZRB90 Basic

Den nya och robusta mottagaren, som levereras med en specifik konsol, har ett långt detektionsfönster och gör det möjligt att detektera i en längd av 8 cm. Noggrannheten avläst av 1 mm / 2 mm gör det lätt att hitta laserstrålen. ZRB90 Basic-mottagaren fungerar upp till 300 meter och går från strömförsörjningen till 2 x AA alkaliska batterier. Den uppfyller den höga standarden för IP66 och gör det därför möjligt att arbeta även i tuffa konstruktionsmiljöer. ZRB90 Basic fungerar med allaZone Lasers såväl somZEL400.

Geomax ZRP105 Pro

Topp prestanda. Professionellt format med en detaljerad, flerkanals analog, dubbel display, stödd av justerbara LED- och ljudsignaler. Inbyggt blixtundertryckning. Denna mottagare kan användas för allaZone Lasers.

Geomax ZRD105 Digital

Bästa digitala displayteknologi, packad i ett professionellt och robust hus. Fullt presenterad för toppresultat med exakta resultat. Dubbel display, stödd av justerbar LED och ljudsignaler. Inbyggt blixtundertryckning. Denna mottagare kan användas för allaZone Lasers.

Geomax ZRD105B

Kombinerar fördelarna med ZRD105B med fantastiska nya funktioner som finns tillgängliga med Zon 60DG . Beam Catching – hitta och justera strålen med ett knapptryck. Beam Lock möjliggör övervakning av strålen. ZRD105B kan användas förZone60 DG.

Spectra HL760U

HL760U är en mycket mångsidig lasermottagare för grundläggande och avancerade nivellerings- och inriktningsapplikationer. Den är utformad för allmänna, konkreta och förberedande entreprenörer. HL760U mäter höjder över platsen och är idealisk för användning med alla roterande sändare inklusive röda strålar och grönstrålslaser.

Beskrivning
Spectra HL760

HL760 har en digital höjdavläsning som ger en numerisk display på ± 5 cm (± 2 tum). Avläsningen visas på de stora fram- och bakre LCD-skärmarna och visar exakt hur långt höjden är från klass för snabb och enkel avläsning / fyllning. Exakta mätningar kan göras utan att flytta stångklämman, vilket sparar tid och ökar produktiviteten. Valbara måttenheter kan visas efter din applikation – mm, cm, ft, i eller bråkdelar.

Beskrivning
Spectra HL450

HL450 Laserometer är ett lättanvänt verktyg som exakt mäter höjder över platsen och är idealisk för användning med alla roterande sändare. Laserometern är utformad för att överleva de tuffa byggnadsförhållandena. Den är helt vattentät och tål ett fall upp till 1,5 meter (5 fot) på betong.

Beskrivning
Spectra HR150U

HR150 lasermottagare är en utmärkt mottagare för entreprenörer som arbetar med omfattande inredning och ombyggnadsarbete. Den dubbelsidiga LED-skärmen och den inbyggda magnetfästet gör den idealisk för inredning och justering av applikationer. HR150-lasermottagaren har ett tufft hölje av kompositmaterial och tål ett fall på upp till 1,5 meter till en hård yta.

Beskrivning
Spectra HR220

HR220 lasermottagare är utformad för att upptäcka laserstrålar genererade från tvärlinjer, inklusive 5.2XL, 1.3XL och 1.5PL. Mottagaren kan utvidga inomhusområdet för dessa tvärlinjer samt öka mångsidigheten genom att tillåta utomhusbruk. HR220 har en stångklämma som enkelt kan fästas på stavar.

Beskrivning
Spectra CR700

CR700-kombinationslasermottagare är en maskinmonterad displaymottagare som används på små graderings- och grävutrustning samt en traditionell lasermottagare monterad på en stång. CR700 har både en magnetfäste för snabb montering av maskinen och en stångklämma.

CR700 använder den patenterade ”light bar” -teknologin integrerad i HL-familjen av Spectra Precision-lasermottagare. Denna unika teknik ger mer exakta och mer konsekventa avläsningar än traditionella metoder och har färre elektroniska komponenter som resulterar i de mest robusta och pålitliga lasermottagarna som finns tillgängliga.

Beskrivning