Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Lisa Lindell

070-564 95 05

Geomax Zone Serien

Geomax Zone 20 HV
Enfalls-laser

Den mångsidiga lasern Zone20 HV-laser erbjuder Zone20 H grundläggande specifikationer plus kapaciteten för vertikal utjämning och inriktning. Den innehåller en fjärrkontroll med lång räckvidd för att justera och justera enkelt på varje arbetsplats. För att stödja de tuffaste arbetsförhållandena är det roterande huvudet helt slutet och lasern uppfyller IP67-klassen.

Multifunktionslaser för inom- och utomhusapplikationer
geomax-zone-20
Geomax Zone40 H
Tvåfalls-laser

Den automatiska horisontella lasern Zone40 H är den bästa byggplasslasern för grova miljöer och har möjlighet att ange grader manuellt. Genom att kombinera fastbyggd hölje med en kraftfull pålitlig kärna är denna laser en långvarig följeslagare att välja för alla tunga nivåutjämningsuppgifter. Oavsett om du behöver en exakt referens för att hälla betong eller en noggrann justering av formen, kommer Zone40 H roterande laser att utföra uppgiften, vilket sparar pengar och tid. Zone40 H, som används bäst för exteriörstillämpningar, övertygar med hög noggrannhet och enkel och intuitiv användning.

Hög precision
Geomax Zone60 HG
Tvåfalls-laser

För entreprenörer som ständigt måste kontrollera höjden för att säkerställa optimal nivellering, löser Zone60 HG problemet genom att tillhandahålla en exakt och pålitlig referens som arbetar tillsammans med GeoMax-mottagaren. För dem som behöver jämna basen för att uppnå en jämn lutning från gatan till huset tillåter lasern automatisk drift i det horisontella planet och tar därför hand om entreprenörens huvudjobb. Mätning kan enkelt ställas in på önskad lutning.

Övervaka prestanda
Geomax Zone60 DG
Tvåfalls-laser

Zone60 DG är en helautomatisk laser i båda axlarna, speciellt utformad för byggnadsarbetare som behöver tillförlitlighet och noggrannhet för en helt professionell laser varje dag. Digitala mått kan anges upp till 15 procent och är därför lämpliga för varje byggarbetsplats. Genom displayinställningarna är lutningarna i två axlar, horisontella och vertikala, mycket enkla.

Hantera många olika applikationer
Geomax Zone80 DG
Tvåfalls-laser

Zone80 DG är den laserrotator som väljs när det gäller markutjämningsuppgifter – inte bara inom konstruktion utan även inom jordbruk. Det är nyckeln för applikationer på lång avstånd och för maskinstyrning, eftersom den körs med olika huvudhastigheter, inklusive 20 rps (rotation per sekund). Zone80 DG tillhandahåller denna rotationshastighet som tillåter en felfri avläsning av värden från mottagaren som är monterad på maskinen. Det bästa – laserrotatorn erbjuder alla dessa funktioner till en överkomlig kostnad.

Helautomatisk i båda axlarna
Spectra GL412N
Enfalls-laser

GL412N har helt ny design, ny energieffektiv utformning, ger längre batteritid. Med kapslad rotor och metallöverdel, gör GL412N till en av de tåligaste på marknaden.

Spectra GL422N
Tvåfalls-laser

GL422N har helt ny design, ny energieffektiv utformning, ger längre batteritid. Med kapslad rotor och metallöverdel, gör GL422N till en av de tåligaste på marknaden.

Spectra GL722
Tvåfalls-laser

Behöver du en laser till ditt automatiska maskinstyrningssystem? Har du en väghyvel, bandschaktare, betongutläggningsmasken eller täckdikningsmaskin? Då ska du investera i en GL700.