Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75

Max Rundberg

070-564 95 40

Geomax X-Pole

GEOMAX ZENITH 60

Zenith 60 är en kalibreringsfri tilt GNSS smart antenn som innehåller den senaste tekniken. I kombination med X-PAD-fältmjukvaran, fältkontroller och allmänt uppskattad support och tjänster tillhandahåller Geomax en GNSS-lösning som säkerställer en bekväm, flexibel och trevlig arbetsupplevelse. Som en del av Hexagon-gruppen kan Geomax garantera att deras lösningar fungerar när du gör det.

Teknik som gör ditt liv enklare

GNSS-mottagarens tiltfunktion låter dig mäta otillgängliga punkter och påskynda ditt arbete. Du behöver inte längre lägga tid på att kalibrera, Zenith60 är kalibreringsfri. Bara gunga den fram och tillbaka för att aktivera din tiltfunktion. Det som tidigare tog flera minuter kan nu göras på några sekunder. Det nya instrumentets motstånd mot elektromagnetiska fält ger dig förtroende för att du kan lita på din data.

Geomax-zenith-60
GEOMAX ZENITH 16

Zenith 16 GNSS-mottagaren är en kostnadseffektiv investering som garanterar tillförlitliga resultat. I kombination med Geomax-fältkontroller och X-PAD-programvaran når mottagaren sin fulla potential.

X-PAD Ultimate, den dedikerade Geomax-fältprogramvaran, övertygar genom en perfekt balans mellan tydlig struktur, smidiga arbetsflöden och hög funktionalitet.

Geomax-programvaruutbudet slutförs av X-PAD Fusion. X-PAD Fusion har mångsidigheten och flexibiliteten för att sammankoppla alla datatyper från både Geomax-sensorer och andra tredjepartskällor som drönare.

geomax-zenith-16
GEOMAX ZENITH 40

Utrustad med NovAtels senaste banbrytande mätmotor och stöd för snabb konvergerande Precise Point Positioning (PPP), ger denna antenn den högsta teknologinivån och uppfyller de tuffaste MIL-standarderna. Zenith 40 säkerställer ett arbetsflöde anpassat till dina behov tack vare den användarcentrerade X-PAD Ultimate fältprogramvaran eller flexibiliteten för att köra din egen programvara på valfri fältkontroller. Kombinationen av allt detta i en GNSS smart antenn skapar en lösning som är oöverträffad.

Överlägsen positionering

Felaktiga resultat på grund av flervägssignaler reduceras på grund av den förbättrade Geomax Q-Lock Pro RTK som också minskar tiden att starta upp utrustningen. Också inkluderat i Zenith 40 är Hexagons TerraStar Precise Point Positioning (PPP) -tjänst som tillhandahåller C-Pro-korrigeringsdata på centimeternivå över hela världen.

geomax-zenith-40