Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Lisa Lindell

070-564 95 05

Geomax X-Pole

GEOMAX ZENITH 35 PRO
“TILT AND GO”

Med X-PAD Survey är du alltid uppkopplad och kan öppna, synka, importera, spara, dela och enkelt föra över alla typer av filer från kontoret till fältet, via Google Drive, Microsoft OneDrive och Dropbox m.fl. Alltså, inga e-mails med bifogade filer, inga anteckningar och inga särskilda förkunskaper. GPS:en kan skötas via valfri handenhet, till och med din Android smartphone, med kommandon som du redan är van vid. X-PAD Survey låter dig även integrera mätpunkters positioner med foton, anteckningar och röstnoteringar – information som är värdefull när designarbetet ska ta vid.

BYGG EGNA TERRÄNGMODELLER
VIDEO

geomax-zenith-35-pro
GEOMAX ZENITH 16

Zenith16 GNSS-mottagaren är en kostnadseffektiv investering som garanterar tillförlitliga resultat. I kombination med GeoMax-fältkontroller och X-PAD-programvaran når mottagaren sin fulla potential.

X-PAD Ultimate, den dedikerade GeoMax-fältprogramvaran, övertygar genom en perfekt balans mellan tydlig struktur, smidiga arbetsflöden och hög funktionalitet.

GeoMax-programvaruutbudet slutförs av X-PAD Fusion. X-PAD Fusion har mångsidigheten och flexibiliteten för att sammankoppla alla datatyper från både GeoMax-sensorer och andra tredjepartskällor som drönare.

geomax-zenith-16
GEOMAX ZENITH 40

Utrustad med NovAtels senaste banbrytande mätmotor och stöd för snabb konvergerande Precise Point Positioning (PPP), ger denna antenn den högsta teknologinivån och uppfyller de tuffaste MIL-standarderna. Zenith40 säkerställer ett arbetsflöde anpassat till dina behov tack vare den användarcentrerade X-PAD Ultimate fältprogramvaran eller flexibiliteten för att köra din egen programvara på valfri fältkontroller. Kombinationen av allt detta i en GNSS smart antenn skapar en lösning som är oöverträffad.

Överlägsen positionering

Felaktiga resultat på grund av flervägssignaler reduceras på grund av den förbättrade GeoMax Q-Lock Pro RTK som också minskar tiden att starta upp utrustningen. Också inkluderat i Zenith40 är Hexagons TerraStar Precise Point Positioning (PPP) -tjänst som tillhandahåller C-Pro-korrigeringsdata på centimeternivå över hela världen.

geomax-zenith-40