Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Lisa Lindell

070-564 95 05

Geomax X-Pole

GEOMAX PicPoint

Med PicPoint kan du enkelt mäta punkter direkt i fältet som inte kan mätas med konventionella GNSS-mätningar, t.ex. på fasadpunkter eller föremål med begränsad åtkomstmöjlighet.

PicPoint kombinerar GNSS-mätningar med bilder tagna från PicPoint-kameran ansluten till polen. Den innovativa X-PAD-fältprogramvaran som körs på en Android-surfplatta använder fotogrammetriska principer för att möjliggöra en punktbestämning, CAD-ritningar och olika COGO-beräkningar, såsom area- och bandavstånd. Naturligtvis visualiseras uppmätta punkter i bilden vilket möjliggör en visuell fullständighetskontroll av din undersökning direkt på plats. Om du någonsin skulle ha missat att mäta några punkter, kan detta göras enkelt på kontoret.

Flexibla operationer
VIDEO

geomax-picpoint
GEOMAX X-Pole

Arbetar samtidigt med TPS och GNSS genom att kombinera fördelarna med båda systemen. GeoMax X-POLE förbättrar prestandan och flexibiliteten på arbetsplatsen avsevärt. Integrationen av X-Pole i fältprogramvaran gör det möjligt att växla mellan båda mätlägena.

Enkel användning

Med den grafiska vyn, styrda arbetsflöden och full integration i X-PAD-programvara förenklar X-POLE ditt dagliga arbete.

2 lägen, 1 knapp
VIDEO