MaskinSystem i siffror

Bli del av en framgångsresa som sedan dag ett har satt kunden i centrum. MaskinSystem är idag ett marknadsledande företag inom maskinstyrning och mätutrustning som fokuserar på smarta lösningar och innovativ teknik i kombination med svårslagen service.

12

Aktiva år

MaskinSystem har sedan starten 2012 byggt upp ett starkt lag av engagerade partners och medarbetare. Alla med samma vision om att bli en bättre maskinstyrningspartner.

40

Antal anställda

Vi är oerhört stolta över alla våra servicetekniker, mättekniker, inköpare, montörer och säljare. Tillsammans utgör vi MaskinSystem.

7

Etableringar

Med 7 st etableringar över hela landet, med fortsatt tillväxt, hjälper vi dig oavsett var i landet du håller till.

Lediga tjänster

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs på jobbet, utvecklas och tar hand om sin hälsa. Därför har vi väl definierade förmåner för dig som jobbar på MaskinSystem. Det är väldigt enkelt: vi bryr oss lite mer. Detta hoppas vi ska leda till en välmående och konkurrenskraftig organisation som ger våra kunder det de förväntar sig!

Läs mer

Läs mer

Att jobba på MaskinSystem

Vi investerar i våra anställda och är måna om att de trivs, har god hälsa och har goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer om våra olika förmåner och hur det är att arbeta hos oss. Genom att lägga extra krut på nöjda medarbetare kan vi också vara säkra att våra kunder får den service de förväntar sig.

Läs mer

Läs mer

Spontanansökan

Om du vill utforska vad MaskinSystem kan erbjuda dig, tveka inte att kontakta oss. Vi värderar mångfald och ser positivt på att integrera personer med olika kunskaper och livserfarenheter i vårt team. Oavsett om det gäller förslag på partnerskap, jobbansökningar eller frågor om praktikmöjligheter, är du välkommen att antingen använda formuläret här nedanför eller skicka ett mail till oss på jobb@maskinsystem.com

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Några av oss som jobbar på MaskinSystem

  Denial-Hosic-2
  Denial Hosic

  Support

  Andreas-Quardfordt-2
  Andreas Quarfordt

  Vice VD / försäljning

  Wenche-Skinnars
  Wenche Skinnars

  Admin / marknad

  Victor-Ludwig
  Victor Ludwig

  Teknik

  Varje dag innebär en ny utmaning

  Våra medarbetare har erfarenheten och engagemanget som krävs för att snabbt felsöka samt korrigera eventuella hinder som kan uppstå. Driftstopp är kostsamt och med oss som partner är kunden i gång med sitt arbete igen på nolltid.

  Tillsammans är vi starka

  MaskinSystem innebär samarbete – mellan oss kollegor och med våra kunder. Vi prioriterar god kommunikation och kan därmed alltid agera snabbt. Våra olika regionala kontor jobbar lösningsorienterat tillsammans för att hitta lösningar för våra kunder.

  Se lediga tjänster

  Nedan finner du de jobbannonser som för närvarande är tillgängliga för olika platser. Om du inte finner ett passande jobb är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

  Just nu finns 1 st lediga jobb

  Filtrera din sökning

  Att jobba på MaskinSystem

  Trygg anställning

  På MaskinSystem värderar vi säkerheten och välbefinnandet hos våra anställda. Som en del av vårt team får du en tillsvidareanställning som är skyddad av kollektivavtal, och vi är aktivt involverade i fackliga frågor.

  Frihet under ansvar

  Varje kontor hos oss har uppgiften att tillhandahålla lokal service och främja våra kunders utveckling på deras specifika plats. Detta ger ofta möjligheten att flexibelt anpassa sitt arbetschema.

  Kompetensutveckling

  Vi har ett nära samarbete med våra huvudleverantörer och anordnar gemensamt kontinuerliga temadagar och samt utbildningar. Detta förbättrar vår expertis samtidigt som vi stärker våra partnerskap.

  Gemensamma aktiviteter

  Hos oss får arbetsgruppen möjlighet att tillsammans delta i aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen. Vi organiserar en mängd event och aktiviteter och fokuserar på att främja lagarbete och gemenskap.

  Goda karriärmöjligheter

  Vi strävar efter att i högsta möjliga grad rekrytera internt för nya positioner, eftersom vi uppskattar den erfarenhet och kunskap som finns internt. Det är också viktigt för oss att uppmuntra och belöna lojalitet.

  Möjlighet till att påverka

  Om du har tankar om hur vi kan arbeta smartare och mer effektivt, eller idéer som kan bidra till företagets tillväxt, vare sig det berör MaskinSystem direkt eller våra kunder, är vi öppna för att höra dem.