Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Simon Skinnars

070-564 95 09
E-post

Vilka är vi?

MaskinSystem Europe AB är ett företag baserat i Örebro som främst jobbar med försäljning av produkter som riktar sig mot entreprenad- och anläggningsbranschen samt byggprojekt eller liknande. I erbjudandet ingår produkter- och programvaror för geodetisk mätning, maskinstyrning, vagnar och skopor samt reparationer och underhåll av dessa produkter. På MaskinSystem har vi alltid den senaste tekniken som marknaden erbjuder och en uppdaterad maskinpark.

Vi arbetar med maskiner och verktyg som används inom bygg, anläggning och infrastruktur. Både inom drift, skötsel och underhåll. Vi har även en verkstad samt fältservice som är specialiserat på montage, service, påbyggnad och underhåll. Vi driver även egen försäljningsverksamhet med utvalda produkter som är applicerbara i olika maskiner, projekt och verksamheter. Vi erbjuder produkter inom mätteknik, maskinstyrning och smarta tillbehör till olika fordon. Vi hanterar både nya och begagnade produkter.

Vi på MaskinSystem har flera olika verksamhetsområden, men för att göra det enkelt kan man säga att vi finns där som fullservicepartner ända från ditt projekts start hela vägen in till slutet. Alltid redo bistå med just det du behöver. Oavsett om du behöver köpa eller hyra fordon, mätning eller service.

Historia

Företaget grundades i Örebro 2012 av Simon Skinnars och Anders Svensson, båda med gedigen erfarenhet inom entreprenadbranschen. Simon med en bakgrund inom mätteknik och maskinstyrning och Anders med stora praktiska kunskaper av maskiner/verkstad samt reparationer och underhåll i alla dess former.

 

2023 går Investeringsbolaget Sareq AB in som huvudägare med ambitionen att stötta MaskinSystem att växa som företag enligt MaskinSystems verksamhetsplan.

Vart finns vi?

MaskinSystem Europe har idag cirka 30 medarbetare och finns i totalt sex regioner – Huvudkontor och besöksadress i Örebro följt av våra regioner där vi har säljare och servicetekniker – Lindesberg, Västerås, Stockholm, Göteborg, och Östergötland. Kundsegmentet är brett och sträcker sig från mindre lokala bolag till kommuner, förvaltning samt nationella bolag så som NCC, Svevia och PEAB.

Varumärken

Vi erbjuder högkvalitativa produkter inom maskinstyrning och mätteknik. Vi är svenska återförsäljare för Makin’ 3D Machine Control och Geomax positioning. För oss är det viktigt att det vi erbjuder är smidigt för användaren. Därför är både Makin’ 3D och Geomax som en komplett produktportfölj för samtliga delaktiga inom ett projekt, inte bara för maskinisten, men även för arbetsledare och kontor.