Kontaktpersoner

Behöver ni verkstadsservice?
Lugn, vi hjälper dig.

Anders Svensson

070-593 94 68

Historia

Företaget grundades i Örebro 2012 av Simon Skinnars och Anders Svensson, båda med lång erfarenhet inom entreprenadbranschen. Tillsammans blev de en oslagbar sammansättning av kompetens, Simon med sin erfarenhet inom mätteknik och maskinstyrning i kombination med Anders praktiska kunskaper av maskiner och reparationer i alla dess former. Det började som en liten verksamhet som sedan 2020 vuxit med stormsteg.

Verkstaden är vår ryggrad

Maskin System verkstad är specialiserad på montage, påbyggnad, service samt underhåll av entreprenadmaskiner och fordon. Hos oss kan du hitta allt du behöver till din maskin och ditt fordon. Välj mellan flera sorters skopor, vagnar och rotatorer – allt från helt nytt till bra begagnat. Varumärken vi säljer är bland annat Nordic Machine Systems, Metsjö, Mählers, SE Equipment och Engcon. Dessutom finns det möjlighet att hyra maskiner från vår välfyllda och moderna maskinpark.

Service och support är vårt DNA

Maskin System Europe har idag 27 medarbetare och finns i totalt sex regioner. Att vi har lyckats så bra i branschen och har äran att samarbeta med allt från lokala bolag till regionala aktörer som NCC, Svevia och Peab Att vi lyckats hålla vår verksamhet så bred och flexibel tror vi är tack vare våra medarbetares erfarenhet och öppna inställning. Service och support är vårt DNA och det viktigaste för oss är att finnas där kunden är och när vi behövs! Vi har flera olika verksamhetsområden, för att göra det enkelt kan man säga att vi finns där som fullservicepartner ända från ditt projekts start till slut.

Våra produkter

Vi erbjuder högkvalitativa produkter inom maskinstyrning och mätteknik. Vi är svenska återförsäljare för Makin’ 3D Machine Control och Geomax positioning. För oss är det viktigt att det vi erbjuder är smidigt för användaren. Därför är både Makin’ 3D och Geomax som en komplett produktportfölj för samtliga delaktiga inom ett projekt, inte bara för maskinisten, men även för arbetsledare och kontor.

För att se mer om oss, välkommen att läsa vår broschyr här.