Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Simon Skinnars

070-564 95 09
E-post

Maskinstyrning

MaskinSystem säljer, monterar samt hyr ut maskinstyrningsystem för alla förekommande maskintyper inom bygg- och anläggningsbranschen, såsom väghyvel, bandschaktare, grävmaskiner, asfaltsfräs med flera. Vi etablerar GNSS/GPS basstationer med tillhörande räckviddskontroll och projektering för optimering av dessa, alternativt förser er med VRS lösning. Vi utför även inmätning/utsättning, mängdberäkningar, tolkning av ritningsunderlag och framtagning av modeller till geodetisk maskinstyrning.

Vi erbjuder support, service och finansiering till kommande maskinstyrningsinvesteringar!
Tveka inte att höra av er!

Mätutrustning

MaskinSystem säljer laser samt manburen GPS, vilket naturligtvis innebär att vi även erbjuder service, support och garantiåtagande på dessa produkter. Våra kunder erbjuds smarta kostnadseffektiva lösningar. MaskinSystem lagerför de vanligaste produkterna i butik där vi även har service, support och ett kundvänligt bemötande. Vi är er märkesoberoende service- och supportpartner gällande er mätutrustning.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och är ständigt uppdaterade på både de nya och gamla produkterna inom segmentet. Allt för att hjälpa kunden med kostnadseffektiva och smarta lösningar.

Märken vi lagerför

Fordon & maskiner
MaskinSystem hjälper dig med din nya maskin, oavsett nuvarande situation. Vi har lösningar där vi kan sälja maskinen till dig direkt, eller erbjuda finansiering där ni kan betala av den och därmed behålla likviditet i bolaget tills stabilitet uppnåtts. Till sist kan vi även hyra ut maskiner till företag som vill hålla ned sina kostnader. Detta passar bra till företag som behöver en bra maskin för ett tillfälligt projekt men ej behöver äga maskinen.
Vi hjälper er med
  • Finansiering
  • Maskin
  • Påbyggnad
  • Verkstadsservice
Varumärken och tillbehör till försäljning

Det är vanligt att en maskin för vald arbetsuppgift kräver extrautrustning, både för den tekniska delen med styrning och mätning, men även externa delar som skopor etc. Därför har vi ett nära samarbete med de största tillverkarna på området och erbjuder en maskin med rätt utrustning, rätt installation, färdig för att börja användas direkt från start. Smart helt enkelt!