Nyheter, Okategoriserade

5 frågor och svar om vår instrumentservice-verkstad

1.Varför ska man göra service på sitt mätinstrument?

På samma sätt som man gör en service på en bil, främst för att säkerställa att instrumentet håller sig i toppskick för att det ska fungera som det ska och kan göra det som det är till för.

Det handlar om att säkerställa att ditt instrument är tillförlitligt och uppfyller produkt specifikationen. För dig som ägare är det såklart av högsta intresse att undvika oväntade höga kostnader för misstag, fel och driftstopp. Maximera instrumentets livslängd helt enkelt.

Tips: passa på att lämna in ditt instrument när du har en lugnare period eller emellan dina projekt.

2. Varför är MaskinSystem ett bra val för reparation eller service av mätinstrument?

Vi har professionell och utbildad personal samt är certifierade med service och expertis. Vi hjälper dig från A till Ö med den tjänst du behöver.

Vi erbjuder:

  • En adress – ett stopp – multi-brand – allt under ett tak
  • Kvalitet och effektivitet
  • Kostnadsförslag för reparation
  • Hyra/ersättningsinstrument under tiden
  • Reservdelar

Summa kardemumma, du kan lämna in alla dina mätinstrument av olika märken, på ett och samma ställe!

3. Vilka typer av mätinstrument kan vi göra service på?

Både så kallade “high-end-” och “low-end-” instrument. Där innefattas laser, avvägare, GNSS-/GPS-mottagare/rover/mätstav, totalstation med mera. Tack vare vår personals 40-åriga erfarenhet och utbildnings certifikat av en lång rad instrument så kan vi i princip hjälpa till med allt.

4. Vilka märken på mätinstrument kan vi göra service på?

Se fråga 3. I princip alla märken och typer. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning.

5. Hur länge tar det och vad kostar det?

Beroende på vilken typ av instrument och vad uppdraget är så varierar det. Men från att vi börjar arbetet med ditt instrument och alla eventuella reservdelar anlänt så är det färdigt på max 1-2 arbetsdagar. När vi kan sätta igång med ditt mätinstrument beror helt på beläggningen vid tillfället. Vi gör vårt yttersta för att snarast möjligt sätta igång samt leverera det tillbaka till dig. Det allra bästa för att det ska gå så fort som möjligt för dig är att boka en tid så att vi kan förbereda och planera in det.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig vidare!

    Fyll i dina uppgifter

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.