Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Geomax Zone Serien

Geomax Zone20 H
Enfalls-laser

Zone20 H är en ekonomisk och fast startnivå med laserrotator. Med ett solidbyggt hus och ett enkelt gränssnitt erbjuder denna laser alla funktioner som behövs för regelbunden och flexibel användning. Zone20 H är en automatisk horisontell laser som gör att den manuellt kan ställas in i två axlar. Den är lätt att använda och mycket pålitlig.

Förfrågan

Pålitlig drift
Planlaser-geomax-zone-20
Geomax Zone 20 HV
Enfalls-laser

Den mångsidiga lasern Zone20 HV-laser erbjuder Zone20 H grundläggande specifikationer plus kapaciteten för vertikal utjämning och inriktning. Den innehåller en fjärrkontroll med lång räckvidd för att justera och justera enkelt på varje arbetsplats. För att stödja de tuffaste arbetsförhållandena är det roterande huvudet helt slutet och lasern uppfyller IP67-klassen.

Förfrågan

Multifunktionslaser för inom- och utomhusapplikationer
geomax-zone-20
Geomax Zone60 HG
Tvåfalls-laser

För entreprenörer som ständigt måste kontrollera höjden för att säkerställa optimal nivellering, löser Zone60 HG problemet genom att tillhandahålla en exakt och pålitlig referens som arbetar tillsammans med GeoMax-mottagaren. För dem som behöver jämna basen för att uppnå en jämn lutning från gatan till huset tillåter lasern automatisk drift i det horisontella planet och tar därför hand om entreprenörens huvudjobb. Mätning kan enkelt ställas in på önskad lutning.

Förfrågan

Övervaka prestanda
Geomax Zone60 DG
Tvåfalls-laser

Zone60 DG är en helautomatisk laser i båda axlarna, speciellt utformad för byggnadsarbetare som behöver tillförlitlighet och noggrannhet för en helt professionell laser varje dag. Digitala mått kan anges upp till 15 procent och är därför lämpliga för varje byggarbetsplats. Genom displayinställningarna är lutningarna i två axlar, horisontella och vertikala, mycket enkla.

Förfrågan

Hantera många olika applikationer
Geomax Zone75 DG
Tvåfalls-laser

Zone75 DG är valet av laserrotator när det kommer till utjämningsuppgifter inom konstruktion. Den är väl lämpad för applikationer på längre distanser med en huvudhastighet på upp till 15 rps (rotationer per sekund) – allt till en överkomlig kostnad.

Zone75 DG tillhandahåller denna rotationshastighet som tillåter en felfri avläsning av värden från mottagaren som är monterad på maskinen. Det bästa – laserrotatorn erbjuder alla dessa funktioner till en överkomlig kostnad.

Förfrågan

Helautomatisk i båda axlarna
Spectra LT52G

Punkt & Linjelaser med grönt laserljus.
Kombinationen av en laserpekare med 5 strålar och en korslinjelaser i en och samma produkt.

Förfrågan

Geomax Zeta125

Med funktionell och mångsidig konfiguration, ett komplett utbud av funktioner och en tuff design passar Zeta-serien med rörlasrar till alla dina behov. Få ett felfritt jobb gjort oavsett situation eller miljöförhållanden.

Förfrågan

Maximal flexibilitet
Geomax Zal300 Serien

Få alla dina uppgifter utförda med GeoMax Zal300. Från dagliga nivelleringsuppgifter till hög noggrannhet är ZAL300-serien ditt första val där robusthet, komfort och noggrannhet räknas. Det fungerar helt enkelt “Fungerar när du gör det!”

Förfrågan

Flexibel och ergonomisk
Geomax Zal200 Serien

GeoMax ZAL200-serien är pålitliga och hållbara verktyg som är speciellt designade för byggpersonal. Med tre olika typer av förstoring, en ny ergonomisk och solidbyggd design och ett komplett utbud av tillbehör och tjänster ger GeoMax automatiska nivåer utmärkt kvalitet till överkomligt pris.

Förfrågan

Professionella resultat
Geomax Zal100 Serien

Den användarvänliga ZAL100 Auto Level Series från GeoMax är lämplig för både utomhus och inomhus. Den är din garanti för att få jobbet utfört korrekt och i tid.

Förfrågan

Designad med dig i åtanke
Geomax ZRB90 Basic

Den nya och robusta mottagaren, som levereras med en specifik konsol, har ett långt detektionsfönster och gör det möjligt att detektera i en längd av 8 cm. Noggrannheten avläst av 1 mm / 2 mm gör det lätt att hitta laserstrålen. ZRB90 Basic-mottagaren fungerar upp till 300 meter och går från strömförsörjningen till 2 x AA alkaliska batterier. Den uppfyller den höga standarden för IP66 och gör det därför möjligt att arbeta även i tuffa konstruktionsmiljöer. ZRB90 Basic fungerar med allaZone Lasers såväl somZEL400.

Förfrågan

Geomax ZRP105 Pro

Topp prestanda. Professionellt format med en detaljerad, flerkanals analog, dubbel display, stödd av justerbara LED- och ljudsignaler. Inbyggt blixtundertryckning. Denna mottagare kan användas för allaZone Lasers.

Förfrågan

Geomax ZRD105 Digital

Bästa digitala displayteknologi, packad i ett professionellt och robust hus. Fullt presenterad för toppresultat med exakta resultat. Dubbel display, stödd av justerbar LED och ljudsignaler. Inbyggt blixtundertryckning. Denna mottagare kan användas för allaZone Lasers.

Förfrågan

Geomax ZRD105B

Kombinerar fördelarna med ZRD105B med fantastiska nya funktioner som finns tillgängliga med Zon 60DG . Beam Catching – hitta och justera strålen med ett knapptryck. Beam Lock möjliggör övervakning av strålen. ZRD105B kan användas förZone60 DG.

Förfrågan

Geomax ZTW100 Stativ

Trots att det är tyngre och dyrare än aluminiumversionen, är GeoMax ZTW100 trästativ en stabil stativ av god kvalitet som av de flesta lantmätare och ingenjörer betraktas som en mer stabil plattform för montering av en totalstation eller en digital nivå, särskilt när hög noggrannhet är avgörande.

Den extra vikten som tillhandahålls av timmerbenen och tunga anslutningar gör att trestativet är mindre benägna att oavsiktligt slås över, eller blåsa ned via vindstöt när ett värdefullt mätinstrument monteras ovanpå.

Förfrågan

Beskrivning
Geomax ZTA100 Stativ

Ett lätt men robust aluminiumstativ med axelrem och sidosklämskruvar. 105 cm förpackad längd, utdragbar till 167 cm (1670 mm), vikt 4,5 kg. Värdefulla mätinstrument för mätning och konstruktion kan inte ge konsekvent noggranna resultat om de är monterade på ett skrovligt gammalt stativ.

Bortsett från frågorna om säkerhet och stabilitet, kan äldre stativ av dålig kvalitet vara frustrerande svårt att anpassa sig till rätt höjd. Problem med stativben som inte teleskopieras enkelt in och ut, och förvrängda benklämmor som inte fungerar smidigt, gör att det tar allt för lång tid att installera din utrustning. Användningen av ett exklusivt aluminiumstativ, som GeoMax ZTA100-enheten, kan påskynda mätning och utjämning på plats kraftigt, oavsett för mätning, konstruktion eller allmän konstruktion.

Förfrågan

Sidoklemskruvar
Geomax CT160 Stativ

Stativ av aluminium med axelrem och skruvar.
Område från 103 cm upp till 167 cm, medelvikt.

Förfrågan

Beskrivning