Nyheter, Okategoriserade

5 MaskinSystemare – 5 regioner

Varje dag, årets alla dagar, ibland när det krävs – dygnets alla timmar, rullar vår serviceorganisation. Vi är idag drygt 20 medarbetare runt om i vårt avlånga land som på något sätt arbetar med service och support, via fjärr och i fält. Det man kanske tror om MaskinSystem är att vi främst är en leverantör av grävsystem, men det är långt ifrån hela sanningen. Runt detta bedrivs ett gediget, engagerat arbete för att i största möjliga mån hjälpa våra kunder med att nå en fungerande helhet vad gäller flöden, integrationer, filer, inkoppling av tillbehör, redskap och allt som har med en maskin eller ett projekt att göra. Med det sagt, är vårt mål att vara Din helhetsleverantör. Vi vill att det ska vara lätt när det är rätt.

Vi har checkat in hos 5 tekniker, benämningen är svår då de är så mycket mer än så, i 5 regioner i vårt numer snart snötäckta Sverige. Vi började i Region MITT. Där har vi vår bas – Huvudkontor och Lager. Här är Victor (ovan i bild) vår, trygga lugna metodiska tekniker/produktspecialist. Victor har ett otroligt tålamod och känsla för service, och lämnar sällan något åt slumpen. Han tar allt från A till Ö vilket märks av hos både kunder och kollegor.

Vi fortsätter till storstan, i Region ÖST. Här har vi Micke, men vi känner honom bättre som Saxen. Han har varit med hela resan och det är svårt att ens beskriva hans otroliga kompetens i en rollbenämning. Vid det här laget har vi nog alla tappat räkningen på hur många system Saxen har monterat genom åren, han har åkt land och rike runt för att leverera!

-“Jag älskar att resa ut till nya platser, nya kunder och det är det som gör att det här jobbet än idag är så roligt!”

På vår VÄST-kust, har vi Jonas som är som ett tuffande tåg, som i flera år har klarat service och montage i denna rätt stora region, helt på egen hand. Här har vi honom dock med sin nya vapendragare Ted. Två góa grabbar som äntligen har varann på västra sidan! Vi tror detta blir hur bra som helst.

Nere i Region SYD pågår jobbet för fullt. Tur att vi har Jönsson med sin långa breda erfarenhet av maskinstyrning. Hans arbete är inte alltid helt enformigt, utan han sköter det mesta i sin Region som kunder behöver hjälp med på sina projekt. Jönsson kan man räkna med, han har ett fantastiskt engagemang och är noggrann ut i fingerspetsarna på allt han gör! En av hans kunder nämner honom som “En av anledningarna till att jag bytte till Makin’ 3D, deras service är utav världsklass, han är en klippa!”. Ingen är stoltare än oss över de fina orden!

Sist men inte minst, vår nyaste Region NORR. Här har vi faktiskt vår yngsta medarbetare men likväl så parerar han sälj, support, teknik och service med en klackspark. Mattias har många strängar på sin lyra och har verkligen kommit in med härlig energi och inte minst en härlig dialekt. Nu på senaste har även han fått stöttning i sin region, av ingen mindre än “Brossan” Marcus! De här två är minst sagt två pigga taggade grabbar. Vi är otroligt glada att Bröderna äntligen finns där uppe till er tjänst!!!

Det vi vill säga är att vi är stolta över vår support och service och vill highlighta allt fint arbete våra regioner gör där ute varje dag! Tack för allt ni gör och tack till alla våra kunder för det stora förtroendet att få leverera, men även förvalta era maskinstyrnings-lösningar!