Servicetekniker väst

Information
Ansök senast
Löpande tillsättning
Område
Västra Götaland
Ansök nu
Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Maskin System eller få hjälp med din ansökan är du varmt välkommen att kontakta oss.

info@maskinsystem.com010-457 33 33

Servicetekniker väst

Publicerad: 2024-02-18

Vi söker nya medarbetare till Region Väst för att täcka Göteborgsområdet.
Vi söker både säljare och tekniker inom maskinstyrning, med intresse och förståelse för teknisk utrustning. Vi erbjuder dig chansen att vara med på vår snabbt växande resa hos ett skönt gäng med frihet under ansvar.

Om MaskinSystem

Vi på MaskinSystem är ledande inom maskinstyrning, mätutrustning och maskinredskap. Våra medarbetare kan maskiner och allt därtill. Verkstaden är vår ryggrad och service och support är vårt DNA. Vår vision är att vara en komplett partner att lita på, Vi kallar detta – Projektstyrning på riktigt! Vi är svenska återförsäljare av Makin’ 3D Machine Control och Geomax Positioning som är det vår verksamhet främst bygger på. Företaget finns i dagsläget tillgängliga i flera regioner i Sverige: Region Mitt, Region Öst, Region Väst, Region Syd och Region Norr. Huvudkontor och verkstad ligger i mittpunkten – Örebro. Vi har gjort en fantastisk resa och våra medarbetare gör sitt yttersta för att erbjuda bästa möjliga service och support till våra kunder. För att ta nästa steg vill vi nu stärka upp vårt team i Region Väst.

Säljare

Brinner du för försäljning och kundservice samt har erfarenhet och intresse för Entreprenadbranschen? Som säljare har du nära kontakt med nya och befintliga kunder för att hjälpa dem utifrån deras behov med våra produkter och tjänster, främst fokus på Makin’ 3D. Vi önskar att du känner dig trygg i sociala sammanhang med kunder samt att du klarar av att arbeta med frihet under ansvar för att planera dina dagar.

Servicetekniker

Är du en självgående och ansvarsfull problemlösare? Som servicetekniker reser du till kunder för att ge service och installera Makin’ 3D maskinstyrning. Du behöver ha ett bra driv och god teknisk förståelse. Vidare krävs en god social förmåga då det är en hel del kundkontakt både via telefon och fysiska möten.

Vad vi erbjuder

  • Du omfattas av kollektivavtal och dess kollektivavtalade försäkringar och pension
  • Tjänstebil, i båda rollerna ingår tjänsteresor
  • Friskvårdsbidrag
  • Bonusprogram – Räknas på bolaget som helhet, alla för alla!
Känner du att du passar för den ena rollen eller kanske båda två?

Då kan du kan vara den rätta för att stärka upp MaskinSystems Region Väst!
Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Kontaktperson
Andreas Quarfordt, Vice VD
070-278 06 19
andreas.quarfordt@maskinsystem.com

Ansökan

Skicka ett mail med CV samt personligt brev genom kontaktformuläret nedan.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten Servicetekniker väst