Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Max Rundberg

070-564 95 40
E-post

GeoMax X-PAD Ultimate

GeoMax Zenius08

Från inmätning till utsättning och kontroll – få ut det mesta av din tid på fältet genom att se och arbeta med dina GeoMax TPS- och GNSS-data på den robusta Zenius08-surfplattan. Designad för att klara de tuffaste och längsta arbetsdagarna i fält kör Zenius08 X-PAD-programvaran och synkroniseras med alla dina GeoMax-sensorer.

Kraften av en ruggad partner

Långa arbetsdagar tar dig till utmanande platser, och deadlines väntar inte på vädret. Med Zenius08 kan du fortsätta mäta även under tuffa förhållanden tack vare en robust, vattentät konstruktion, ett tåligt skärmskydd, sex programmerbara hårdvaruknappar och enkel användning. Dessutom ser de utbytbara batterierna med 15 timmars drifttid till att Zenius08 håller sig igång under dina längsta arbetsdagar.

Fullt ansluten

Zenius08, tillsammans med X-PAD Ultimate fältprogramvara, passar perfekt in i och förbättrar ditt GeoMax-fältarbetsflöde genom att ansluta till GeoMax GNSS- och totalstationssensorer. Långdistans Bluetooth-anslutning gör att du kan röra dig fritt på plats med färre uppställningar, och 5G- och Wi-Fi-anslutning stödjer dataöverföring och videosamtal med kontoret.

Förbättrade fältarbetsflöden

Zenius08 och X-PAD Ultimate täcker alla arbetsflöden i fält genom att erbjuda de bästa samarbetsverktygen för att länka fält och kontor. Tack vare Zenius08
prestanda kan du hantera stora BIM-filer, ritningar, ytor och vägdesignprojekt i hög upplösning. Tolv dedikerade snabbkommandoknappar kopplar dig snabbt till dina mest använda X-PAD-funktioner, så att du kan gå vidare genom mätning, positionering och verifiering snabbare.

Förfrågan

Algiz RT8

Den robusta surfplattan Algiz RT8 är byggd för att klara tuffa miljöer och kan användas i nästan alla situationer, tack vare IP67-klassning och MIL-STD-810G-certifiering. Oavsett om den är monterad i lastbilen, fäst på en stång eller bärs över axeln i en väska, klarar den både starkt solljus och regn. Med lång batteritid och utbytbara batterier kan du fortsätta arbeta en hel dag, även i extrema temperaturer, hög luftfuktighet och vid upprepad exponering för vatten och damm.

Smidig datainsamling och kommunikation

Algiz RT8 utmärker sig inom datainsamling och delning, oavsett vilken typ av data det handlar om. Fånga högupplösta bilder och dela dem direkt via e-post eller uppdatera din databas trådlöst i realtid. Med den inbyggda u-blox GNSS-mottagaren, gyroskopet, kompassen och andra sensorer kan du samla in detaljerade mätvärden. Dessutom kan du ansluta egna verktyg och sensorer via vattentäta fysiska portar, eller använda dockningsstationen för utökade anslutningsmöjligheter som HDMI och Ethernet.

Exceptionell skärmprestanda

Den 8-tums kapacitiva multi-touch-skärmen på Algiz RT8 levererar klara och tydliga bilder oavsett var du befinner dig. Skärmen är utrustad med 10-punkts multi-touch och Gorilla Glass, vilket gör den hållbar och lämplig för utomhusarbete. Med regnläget och handskläget kan du fortsätta arbeta även när det regnar eller är kallt. Perfekt för att visa kartor, rapporter eller diagram direkt på plats, oavsett om du befinner dig på ett fält, i skogen eller i ett lager.

Enkelt enhetshantering med MaxGo

Handhelds MaxGo-programsvit för Android gör det enkelt att konfigurera och hantera flera enheter samtidigt. Spara dina inställningar en gång och distribuera dem till alla dina enheter med verktyg som MaxGo Manager, Staging, Kiosk Home och Kiosk Browser. Med MaxGo MDM-lösningar kan du säkerställa att din Algiz RT8 är säker, fokuserad och effektiv.

Förfrågan

Algiz RT10

Den robusta surfplattan Algiz RT10 är utformad för att klara de mest krävande arbetsmiljöerna, oavsett om den används på byggarbetsplatser, i skogen eller inom transportsektorn. Med IP65-klassning och MIL-STD-810G-certifiering erbjuder Algiz RT10 skydd mot damm, vatten, stötar och vibrationer. Den lätta och tunna designen gör den lätt att bära med sig, samtidigt som den stora 10-tumsskärmen ger överlägsen synlighet och precision i alla arbetsmiljöer. Den långa batteritiden gör att du kan arbeta oavbrutet hela dagen.

Effektiv datainsamling och flexibilitet

Algiz RT10 är idealisk för insamling och hantering av data. Den är utrustad med en kraftfull Qualcomm-processor, inbyggd GNSS-mottagare och andra avancerade sensorer som ger exakta mätningar i fält. Dela insamlad information i realtid via 4G LTE, Wi-Fi eller långdistans Bluetooth, eller anslut till valfri kringutrustning genom USB-C-portar och tillgängliga dokningsstationer för fler anslutningsalternativ.

En stor skärm för ökad produktivitet

Den 10-tums kapacitiva skärmen är konstruerad för att ge tydliga, skarpa bilder även i direkt solljus. Med Gorilla Glass och stöd för handskläge och regnläge kan du arbeta i alla väderförhållanden utan problem. Oavsett om du granskar ritningar, analyserar data eller navigerar med kartor, ger Algiz RT10 en optimal skärmupplevelse.

Enkel enhetshantering med MaxGo

Med Handhelds MaxGo-programsvit för Android kan du effektivisera hanteringen av flera enheter. Spara och distribuera inställningar till hela ditt team, konfigurera kioskläge och säkra din Algiz RT10 med användarvänliga MDM-verktyg. MaxGo gör det enkelt att hålla dina enheter fokuserade, säkra och optimerade för arbetsuppgifterna.

Förfrågan

Mesa Tablet 3

Din arbetsplats, var som helst – Med förstklassiga funktioner som en ultra-robust ergonomisk design, ljusstark skärm och batteritid för hela dagen, är Mesa® Rugged Tablets den ultimata lösningen för en mängd olika mobila datainsamlingstillämpningar.

  • Vattentät, dammtät och stötsäker
  • Klarar extrema temperaturer
  • Ergonomisk design för minimal användartrötthet
  • Batteritid för hela dagen
  • Stor 7-tums skärm med utmärkt läsbarhet i solljus
  • Höghastighetsprocessoralternativ
  • Designad och monterad i USA
  • Anpassningsbar för specifika behov
  • Certifiering för riskfyllda miljöer (Class 1, Div 2) som tillval
Förlorar aldrig anslutningen

Surfplattans interna Bluetooth ansluts till robotstationer med radiohandtag upp till en radie på 300 meter. Detta möjliggör ett oavbrutet fjärrarbetsflöde på grund av den stabila Bluetooth-anslutningen.

Stor skärm läsbar i solljus

Varje Mesa® Rugged Tablet har en stor 7-tums skärm som är läsbar i direkt solljus. Med hjälp av den specialutvecklade IllumiView™-tekniken levererar Mesas skärm marknadsledande utomhusläsbarhet och skärpa, samt imponerande Intel® HD-grafik. Slipp att kisa i solen eller behöva söka skugga för att se din skärm tydligt.

Ergonomisk design för minimerad trötthet

Juniper Systems lägger stor vikt vid produktutveckling för att skapa bästa möjliga användarupplevelse. Med en ergonomisk design som minimerar trötthet erbjuder Mesa® Rugged Tablet en bekvämare användning, även under långa arbetspass. Den unika utformningen är noggrant utformad för att passa din hand och arbetsstil.

Ett batteri för hela dagen

Inget stoppar en produktiv arbetsdag snabbare än ett urladdat batteri. Därför har Mesa® Rugged Tablet ett batteri med 10 timmars drifttid som räcker för hela arbetsdagen – och mer därtill. Förlängd batteritid är tillgänglig genom ett internt batteri som ger ytterligare 4-5 timmar och möjliggör hot-swap av det externa batteriet. Oavsett temperatur eller klimat kan du förvänta dig optimerad batteritid som håller i de mest extrema miljöer.

Förfrågan

GeoMax X-PAD Licenser

Är du en lantmäteri som letar efter användarvänlighet och flexibilitet? X-PAD Ultimate Survey är den bästa lösningen för alla designbesiktningar, fastighetsundersökningar och layoutbehov. Den kombinerar datainsamling från alla GeoMax-instrument och ger dig kompletta funktioner, dataintegration, skalbarhet och den senaste tekniken – som täcker alla dina behov inom området.

X-PAD Ultimate X-Pert


X-PERT ger dig tillgång till servicepaket och större uppdateringar. Från och med licensens aktiveringsdatum är det första året gratis och ingår i köpet av X-PAD Ultimate.

X-PAD Ultimate Shield


Denna tjänst inkluderar underhåll av programvara och kommer alltid att finnas gratis.