Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Max Rundberg

070-564 95 40
E-post

Geomax X-Pole

GEOMAX ZENITH 60

Zenith 60 är en kalibreringsfri tilt GNSS smart antenn som innehåller den senaste tekniken. I kombination med X-PAD-fältmjukvaran, fältkontroller och allmänt uppskattad support och tjänster tillhandahåller Geomax en GNSS-lösning som säkerställer en bekväm, flexibel och trevlig arbetsupplevelse. Som en del av Hexagon-gruppen kan Geomax garantera att deras lösningar fungerar när du gör det.

Teknik som gör ditt liv enklare

GNSS-mottagarens tiltfunktion låter dig mäta otillgängliga punkter och påskynda ditt arbete. Du behöver inte längre lägga tid på att kalibrera, Zenith60 är kalibreringsfri. Bara gunga den fram och tillbaka för att aktivera din tiltfunktion. Det som tidigare tog flera minuter kan nu göras på några sekunder. Det nya instrumentets motstånd mot elektromagnetiska fält ger dig förtroende för att du kan lita på din data.

Förfrågan

Geomax-zenith-60
GEOMAX ZENITH 16

Zenith 16 GNSS-mottagaren är en kostnadseffektiv investering som garanterar tillförlitliga resultat. I kombination med Geomax-fältkontroller och X-PAD-programvaran når mottagaren sin fulla potential.

X-PAD Ultimate, den dedikerade Geomax-fältprogramvaran, övertygar genom en perfekt balans mellan tydlig struktur, smidiga arbetsflöden och hög funktionalitet.

Geomax-programvaruutbudet slutförs av X-PAD Fusion. X-PAD Fusion har mångsidigheten och flexibiliteten för att sammankoppla alla datatyper från både Geomax-sensorer och andra tredjepartskällor som drönare.

Förfrågan

geomax-zenith-16
GEOMAX ZENITH 06

Mätutrustning kan vara dyr och komplicerad att använda. Mer prisvärda enheter på ingångsnivå uppfyller inte alltid noggrannhetsstandarder, vilket kan leda till kostsamma omarbetningar, materialavfall eller avtalsenliga stämningar. Zenith06 smarta antenn på ingångsnivå, med X-PAD-fältmjukvara, är en lösning som erbjuder både enkelhet och noggrannhet samtidigt som den är kostnadseffektiv.

Effektiv och säker datahantering

X-PAD 365, den webbaserade GeoMax molnplattformen, skapades för att hantera datahanterings- och samarbetsutmaningar som besiktningsmän och byggproffs möter varje dag. Genom att arbeta med Zenith06 kan data nås, lagras och delas via X-PAD 365 File Manager . Din data är alltid säker tack vare automatiska säkerhetskopieringar .

Förfrågan