Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Max Rundberg

070-564 95 40
E-post

Geomax X-Pole

GEOMAX Zoom95

Zoom95 är det sanna flaggskeppet i GeoMax TPS-portföljen. Med avancerad STReAM360-teknik, minimerar denna totalstation för en person avsevärt tiden för alla mätuppgifter och maximerar din prestanda och noggrannhet. I kombination med fältmjukvaran X-PAD gör den användarvänliga och flexibla lösningen det enkelt att börja digitalisera din byggarbetsplats.

Modern datainsamling och hantering

Inga fler pappersplaner. Ladda upp dina planer till X-PAD Ultimate -fältmjukvaran eller till TPS, och redigera CAD-ritningarna bekvämt på plats på den stora skärmen av GeoMax robotiska totalstationer. Stora filer kan hanteras enkelt och snabbt tack vare den starka processorn i Zoom95. Med den unika X-TILT-funktionen och Zenius800 är otillgängliga poäng inte längre en utmaning. X-TILT beräknar automatiskt en punktposition genom att luta tabletten som är fäst vid prismastolpen, i två riktningar.

Förfrågan

Helt robotiskt
VIDEO

GEOMAX Zoom90

Minimera väsentligt tiden för alla undersökningsuppgifter och öka prestanda och noggrannhet till det maximala. Zoom90 är det ultimata enhetssystemet med avsevärt ökad automatiseringsprestanda, utökad reflektionsfri mätförmåga, oöverträffad Scout-Track-Aim (STReAM360) -funktionalitet i kombination med accXXess EDM-teknik och Windows® CE öppen anslutning. Tack vare sin överlägsna sensorfusion är Zoom90 den ultimata lösningen.

NavLight

NavLight är utrustat som standard i teleskopet och är ett effektivt inriktningshjälpmedel som hjälper till att påskynda arbetet medan du startar. De blinkande röda och gula lamporna leder dig snabbt och exakt till siktlinjen.

Förfrågan

EDM-teknik full anslutning
VIDEO

geomax-zoom-90-totalstation-maskinsystem
GEOMAX Zoom70

Med Geomax Zoom70-totalstation kan du öka din effektivitet avsevärt. X-PAD-programvaran stöder GNSS-prisma-sökning, som när den slås samman med den beprövade, kraftfulla, accXXess EDM med sin Track- och AiM-teknik gör Zoom70 till en flexibel och kapabel totalstation för dina dagliga uppgifter.

X-Motion hybrid-enheter

Den nya Zoom70 har X-motion hybrid-enheter som kan följa ditt mål på 55 MPH vid 90 fot (90 km / h vid 100 m).

Förfrågan

Full anslutning
VIDEO

geomax-zoom-70-totalstation
GEOMAX Zipp10 Pro

Zipp10 Pro är ditt ekonomiska val när priset räknas lika mycket som prestanda. Det ger problemfritt dataflöde via USB, koaxiella reflektionsfria mätningar och en komplett uppsättning applikationer. Med sitt 250 m reflektionsfria mätområde, 2 “och 5” vinkelnoggrannhet, en stor ljus skärm och enkla att använda applikationer, är Zipp10 Pro ditt idealiska verktyg för alla kartläggnings- eller konstruktionsuppgifter.

Robust prestanda

Med ett 250 m icke-prisma sortiment, koaxiellt synlig laserstråle och tätat hållbart hölje kan Zipp10 Pro fungera i de mest utmanande miljöerna.

Förfrågan

Enkel anslutning
geomax-zipp-10-totalstation-maskinsystem
GEOMAX Zipp02

Med vertikal kompensation och 2 ”noggrannhet ger Zipp02 dig den precision som krävs för dina mest krävande jobb till ett överkomligt pris utan att lägga till komplexitet. Zipp02 är det verktyg du väljer när det gäller att kontrollera vinklar, justeringar, kvalitetsarbete och korta avstånd.

Olika visningslägen

Håll och ställ in noll för horisontell vinkel, en variation av mätenheter, enkel avståndsmätning via stadia-linjer, i kombination med sex funktionstangenter garanterar enkel användning.

Laserskott

Den synliga laserplummet gör att du kan ställa in över en punkt snabbare och enklare än någonsin.

GEOMAX X-Pole

Arbetar samtidigt med TPS och GNSS genom att kombinera fördelarna med båda systemen. GeoMax X-POLE förbättrar prestandan och flexibiliteten på arbetsplatsen avsevärt. Integrationen av X-Pole i fältprogramvaran gör det möjligt att växla mellan båda mätlägena.

Enkel användning

Med den grafiska vyn, styrda arbetsflöden och full integration i X-PAD-programvara förenklar X-POLE ditt dagliga arbete.

Förfrågan

2 lägen, 1 knapp
VIDEO