2021

Vilken mätstav passar dig? Välj den modell som passar just dina behov

ATT MÄTA ÄR ATT VETA

Geomax Zenith-serien:
Proffsmätverktyg för de olika aktörerna på projektet, från arbetsledare till markarbetare.

Vilken mätstav passar dig? Välj den modell som passar just dina behov.

Vid beställning av ny Geomax Zenith mätstav får du fri kalibrering av oss på MaskinSystem samt att vi bjuder dig på en praktisk QM75 lasermätare från Spectra!

Se produkten i webshop: Länk

Med Geomax Zenith mätstavar minimerar du tiden för utsättning och ökar din noggrannhet på samma gång. Med X-PAD programvaran kan du även koppla samman samtliga mät-enheter för en svårslagen synergi på fältet. Upplev fördelen med att alltid vara uppkopplad och öppna, synka, importera, spara, dela och enkelt föra över alla typer av filer från kontoret till fältet. Alltså, inga e-mails med bifogade filer, inga anteckningar och inga särskilda förkunskaper.
GPS/GNSS:en kan skötas via valfri handenhet, till och med din Android smartphone, med kommandon som du redan är van vid, du kan till och med röst styra hela mätprocessen!
X-PAD låter dig även integrera mätpunkters positioner med foton, anteckningar, information som är värdefull när designarbetet ska ta vid.

Samtliga Geomax Zenith-modeller är kompatibla med X-PAD.

Zenith familjen

Vi säljer laser samt manburen GPS vilket naturligtvis innebär att vi även erbjuder service, support och garantiåtagande på dessa produkter.