Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Geomax Zone Serien

Geomax Zone20 H
Enfalls-laser

Zone20 H är en ekonomisk och fast startnivå med laserrotator. Med ett solidbyggt hus och ett enkelt gränssnitt erbjuder denna laser alla funktioner som behövs för regelbunden och flexibel användning. Zone20 H är en automatisk horisontell laser som gör att den manuellt kan ställas in i två axlar. Den är lätt att använda och mycket pålitlig.

Förfrågan

Pålitlig drift
Planlaser-geomax-zone-20
Spectra LL100N

Den nya självnivellerande lasern LL100N har många förbättringar från den tidigare LL100. Den första förbättringen är en mässingsinsats i botten, för säkrare montering på stativ.

Förfrågan

Prisvärd laser
spectra-ll100n
Spectra LL300N

Den tidigare omtyckta & prisvärda lasern LL300 från Spectra, blir LL300N. Helt ny design, ny energieffektiv utformning, ger längre batteritid. Med kapslad rotor och metallöverdel, gör LL300N till en av de tåligaste på marknaden, i denna prisklass.

Förfrågan

spectra-ll300n
Geomax Zone 20 HV
Enfalls-laser

Den mångsidiga lasern Zone20 HV-laser erbjuder Zone20 H grundläggande specifikationer plus kapaciteten för vertikal utjämning och inriktning. Den innehåller en fjärrkontroll med lång räckvidd för att justera och justera enkelt på varje arbetsplats. För att stödja de tuffaste arbetsförhållandena är det roterande huvudet helt slutet och lasern uppfyller IP67-klassen.

Förfrågan

Multifunktionslaser för inom- och utomhusapplikationer
geomax-zone-20
Geomax Zone60 HG
Tvåfalls-laser

För entreprenörer som ständigt måste kontrollera höjden för att säkerställa optimal nivellering, löser Zone60 HG problemet genom att tillhandahålla en exakt och pålitlig referens som arbetar tillsammans med GeoMax-mottagaren. För dem som behöver jämna basen för att uppnå en jämn lutning från gatan till huset tillåter lasern automatisk drift i det horisontella planet och tar därför hand om entreprenörens huvudjobb. Mätning kan enkelt ställas in på önskad lutning.

Förfrågan

Övervaka prestanda
Geomax Zone60 DG
Tvåfalls-laser

Zone60 DG är en helautomatisk laser i båda axlarna, speciellt utformad för byggnadsarbetare som behöver tillförlitlighet och noggrannhet för en helt professionell laser varje dag. Digitala mått kan anges upp till 15 procent och är därför lämpliga för varje byggarbetsplats. Genom displayinställningarna är lutningarna i två axlar, horisontella och vertikala, mycket enkla.

Förfrågan

Hantera många olika applikationer
Geomax Zone75 DG
Tvåfalls-laser

Zone75 DG är valet av laserrotator när det kommer till utjämningsuppgifter inom konstruktion. Den är väl lämpad för applikationer på längre distanser med en huvudhastighet på upp till 15 rps (rotationer per sekund) – allt till en överkomlig kostnad.

Zone75 DG tillhandahåller denna rotationshastighet som tillåter en felfri avläsning av värden från mottagaren som är monterad på maskinen. Det bästa – laserrotatorn erbjuder alla dessa funktioner till en överkomlig kostnad.

Förfrågan

Helautomatisk i båda axlarna
Spectra GL412N
Enfalls-laser

GL412N har helt ny design, ny energieffektiv utformning, ger längre batteritid. Med kapslad rotor och metallöverdel, gör GL412N till en av de tåligaste på marknaden.

Förfrågan

Spectra GL422N
Tvåfalls-laser

GL422N har helt ny design, ny energieffektiv utformning, ger längre batteritid. Med kapslad rotor och metallöverdel, gör GL422N till en av de tåligaste på marknaden.

Förfrågan

Spectra GL722
Tvåfalls-laser

Behöver du en laser till ditt automatiska maskinstyrningssystem? Har du en väghyvel, bandschaktare, betongutläggningsmasken eller täckdikningsmaskin? Då ska du investera i en GL700.

Förfrågan

Spectra LT52G

Punkt & Linjelaser med grönt laserljus.
Kombinationen av en laserpekare med 5 strålar och en korslinjelaser i en och samma produkt.

Förfrågan

Spectra LT58G

Punkt & Linjelaser, med grönt laserljus.
Kombinationen av en laserpekare med 5 strålar och en korslinjelaser i en och samma produkt.

Förfrågan

Spectra LT20G

Spectra Precision ® LT20G Crossline Laser Tool är en automatiskt självnivellerande grönstrålslaser som projicerar extremt ljusa horisontella och vertikala linjer. Laserstrålens fläktvinkel är bred för att möjliggöra maximal täckning.

Laserverktyget används i en mängd olika inredningsapplikationer, inklusive nivellering, vägglayout, vertikal lod och inriktning, akustisk takinstallation och finish snickeri. LT20G har utformats med ett tufft hölje och generöst övermögel för att motstå ansträngningarna i den professionella byggmiljön. Detta robusta verktyg är specificerat för att klara 3 fots (1 meter) dropptester och är utformat för att överträffa alla konkurrerande tvärlinjer.

Förfrågan

Fördelar
Spectra QM55

QM Quick Measure laseravståndsmätare,50 m, är den första familjen av avståndsmätare som är särskilt utformad för den tuffa miljön på en byggarbetsplats.

Förfrågan

Geomax Zeta125

Med funktionell och mångsidig konfiguration, ett komplett utbud av funktioner och en tuff design passar Zeta-serien med rörlasrar till alla dina behov. Få ett felfritt jobb gjort oavsett situation eller miljöförhållanden.

Förfrågan

Maximal flexibilitet
Spectra DG813

DG813 är en kompakt, tålig och smart rörlaser. Längd 25 cm och 13,5 cm i diameter. Samma funktioner som ”lillebror” DG613. Den avancerade rörlasern DG813 är dessutom utrustad med en smart Spot Finder SF803, som lasern riktas in mot automatiskt, den kan även beräkna lutningen.

Förfrågan

Spectra DG813

DG813 är en kompakt, tålig och smart rörlaser. Längd 25 cm och 13,5 cm i diameter. Samma funktioner som ”lillebror” DG613. Den avancerade rörlasern DG813 är dessutom utrustad med en smart Spot Finder SF803, som lasern riktas in mot automatiskt, den kan även beräkna lutningen.

Förfrågan

Spectra DG613G – grönt laserljus

Det mänskliga ögat uppfattar grönt laserljus ca 4 ggr skarpare än rött (individuellt). En liten laser 25 cm lång och 13,5 cm i diameter. Designad för att passa moderna mindre brunnar.

Förfrågan

Geomax Zal300 Serien

Få alla dina uppgifter utförda med GeoMax Zal300. Från dagliga nivelleringsuppgifter till hög noggrannhet är ZAL300-serien ditt första val där robusthet, komfort och noggrannhet räknas. Det fungerar helt enkelt “Fungerar när du gör det!”

Förfrågan

Flexibel och ergonomisk
Geomax Zal200 Serien

GeoMax ZAL200-serien är pålitliga och hållbara verktyg som är speciellt designade för byggpersonal. Med tre olika typer av förstoring, en ny ergonomisk och solidbyggd design och ett komplett utbud av tillbehör och tjänster ger GeoMax automatiska nivåer utmärkt kvalitet till överkomligt pris.

Förfrågan

Professionella resultat
Geomax Zal100 Serien

Den användarvänliga ZAL100 Auto Level Series från GeoMax är lämplig för både utomhus och inomhus. Den är din garanti för att få jobbet utfört korrekt och i tid.

Förfrågan

Designad med dig i åtanke
Geomax ZRB90 Basic

Den nya och robusta mottagaren, som levereras med en specifik konsol, har ett långt detektionsfönster och gör det möjligt att detektera i en längd av 8 cm. Noggrannheten avläst av 1 mm / 2 mm gör det lätt att hitta laserstrålen. ZRB90 Basic-mottagaren fungerar upp till 300 meter och går från strömförsörjningen till 2 x AA alkaliska batterier. Den uppfyller den höga standarden för IP66 och gör det därför möjligt att arbeta även i tuffa konstruktionsmiljöer. ZRB90 Basic fungerar med allaZone Lasers såväl somZEL400.

Förfrågan

Geomax ZRP105 Pro

Topp prestanda. Professionellt format med en detaljerad, flerkanals analog, dubbel display, stödd av justerbara LED- och ljudsignaler. Inbyggt blixtundertryckning. Denna mottagare kan användas för allaZone Lasers.

Förfrågan

Geomax ZRD105 Digital

Bästa digitala displayteknologi, packad i ett professionellt och robust hus. Fullt presenterad för toppresultat med exakta resultat. Dubbel display, stödd av justerbar LED och ljudsignaler. Inbyggt blixtundertryckning. Denna mottagare kan användas för allaZone Lasers.

Förfrågan

Geomax ZRD105B

Kombinerar fördelarna med ZRD105B med fantastiska nya funktioner som finns tillgängliga med Zon 60DG . Beam Catching – hitta och justera strålen med ett knapptryck. Beam Lock möjliggör övervakning av strålen. ZRD105B kan användas förZone60 DG.

Förfrågan

Spectra HL760U

HL760U är en mycket mångsidig lasermottagare för grundläggande och avancerade nivellerings- och inriktningsapplikationer. Den är utformad för allmänna, konkreta och förberedande entreprenörer. HL760U mäter höjder över platsen och är idealisk för användning med alla roterande sändare inklusive röda strålar och grönstrålslaser.

Förfrågan

Beskrivning
Spectra HL760

HL760 har en digital höjdavläsning som ger en numerisk display på ± 5 cm (± 2 tum). Avläsningen visas på de stora fram- och bakre LCD-skärmarna och visar exakt hur långt höjden är från klass för snabb och enkel avläsning / fyllning. Exakta mätningar kan göras utan att flytta stångklämman, vilket sparar tid och ökar produktiviteten. Valbara måttenheter kan visas efter din applikation – mm, cm, ft, i eller bråkdelar.

Förfrågan

Beskrivning
Spectra HL450

HL450 Laserometer är ett lättanvänt verktyg som exakt mäter höjder över platsen och är idealisk för användning med alla roterande sändare. Laserometern är utformad för att överleva de tuffa byggnadsförhållandena. Den är helt vattentät och tål ett fall upp till 1,5 meter (5 fot) på betong.

Förfrågan

Beskrivning
Spectra HR150U

HR150 lasermottagare är en utmärkt mottagare för entreprenörer som arbetar med omfattande inredning och ombyggnadsarbete. Den dubbelsidiga LED-skärmen och den inbyggda magnetfästet gör den idealisk för inredning och justering av applikationer. HR150-lasermottagaren har ett tufft hölje av kompositmaterial och tål ett fall på upp till 1,5 meter till en hård yta.

Förfrågan

Beskrivning
Spectra HR220

HR220 lasermottagare är utformad för att upptäcka laserstrålar genererade från tvärlinjer, inklusive 5.2XL, 1.3XL och 1.5PL. Mottagaren kan utvidga inomhusområdet för dessa tvärlinjer samt öka mångsidigheten genom att tillåta utomhusbruk. HR220 har en stångklämma som enkelt kan fästas på stavar.

Förfrågan

Beskrivning
Spectra CR700

CR700-kombinationslasermottagare är en maskinmonterad displaymottagare som används på små graderings- och grävutrustning samt en traditionell lasermottagare monterad på en stång. CR700 har både en magnetfäste för snabb montering av maskinen och en stångklämma.

CR700 använder den patenterade ”light bar” -teknologin integrerad i HL-familjen av Spectra Precision-lasermottagare. Denna unika teknik ger mer exakta och mer konsekventa avläsningar än traditionella metoder och har färre elektroniska komponenter som resulterar i de mest robusta och pålitliga lasermottagarna som finns tillgängliga.

Förfrågan

Beskrivning
Geomax ZTW100 Stativ

Trots att det är tyngre och dyrare än aluminiumversionen, är GeoMax ZTW100 trästativ en stabil stativ av god kvalitet som av de flesta lantmätare och ingenjörer betraktas som en mer stabil plattform för montering av en totalstation eller en digital nivå, särskilt när hög noggrannhet är avgörande.

Den extra vikten som tillhandahålls av timmerbenen och tunga anslutningar gör att trestativet är mindre benägna att oavsiktligt slås över, eller blåsa ned via vindstöt när ett värdefullt mätinstrument monteras ovanpå.

Förfrågan

Beskrivning
Geomax ZTA100 Stativ

Ett lätt men robust aluminiumstativ med axelrem och sidosklämskruvar. 105 cm förpackad längd, utdragbar till 167 cm (1670 mm), vikt 4,5 kg. Värdefulla mätinstrument för mätning och konstruktion kan inte ge konsekvent noggranna resultat om de är monterade på ett skrovligt gammalt stativ.

Bortsett från frågorna om säkerhet och stabilitet, kan äldre stativ av dålig kvalitet vara frustrerande svårt att anpassa sig till rätt höjd. Problem med stativben som inte teleskopieras enkelt in och ut, och förvrängda benklämmor som inte fungerar smidigt, gör att det tar allt för lång tid att installera din utrustning. Användningen av ett exklusivt aluminiumstativ, som GeoMax ZTA100-enheten, kan påskynda mätning och utjämning på plats kraftigt, oavsett för mätning, konstruktion eller allmän konstruktion.

Förfrågan

Sidoklemskruvar
Geomax CT160 Stativ

Stativ av aluminium med axelrem och skruvar.
Område från 103 cm upp till 167 cm, medelvikt.

Förfrågan

Beskrivning
Spectra 2161 Alu. stativ standard

Spectra 2161 är ett slitstarkt aluminiumstativ som stödjer olika lasrar och verktyg som rotationslasrar och optiska omfång. Spectra 2161 är komplett med en kraftig axelrem för enkel transport och är ett fast val för marklayout och kartläggning.

Förfrågan

Beskrivning
Spectra 2162 Alu. stativ med vevbar pelare

Detta slitstarka aluminiumstativ stödjer olika layoutlasrar och verktyg som roterande lasrar och optiska omfång. Spectra 2162 är komplett med en kraftig axelrem för enkel transport och är ett bra val för marklayout och kartläggning. Denna modell är utformad med en hissplattform för ytterligare höjdjusteringar.

Lätt men ändå slitstarkt aluminium gångjärn, klämma och skodon, skruvfästade gångjärn, tunga axelremmar av poly-webbing, elektrostatiskt pulvermålat gjutgods för en långvarig finish. Rymmer 5/8 x 11 instrument och är designade för alla typer av jobb. De teleskopiska aluminiumbenen (runda) möjliggör inställning för att sträcka sig 2,32 m (2,32 m).

Förfrågan

Beskrivning