Kundcase, Nyheter, Okategoriserade

Täby Maskin & JR Markteknik – Kundcase

Nu innan semestern var det dags för vår årliga produktfotografering för Makin’ 3D och GeoMax. Denna gång ställde Täby Maskin & Uthyrning AB och JR Markteknik AB upp med att låna deras maskin med Makin’ 3D och deras projekt-location. Dessa är som systerbolag, där de båda arbetar tätt tillsammans. De ägs av en och samma koncern där de är två av 6 bolag under “benet” som heter Infra. Denna struktur har sett ut så under de senaste två åren och Mats berättar att de har ett superbra och nära samarbete. Täby Maskin drivs i princip av två personer, Mats och hans vapendragare som sköter all administration. De även har 8 anställda maskinister.

Väl på Plats hade vi äran att träffa Mats (till vänster i bild) och Tobbe (i mitten i bild) som är VD och maskinist på Täby Maskin. Vi ville såklart passa på att få med även våra härliga kunder på bild, så här har ni resultatet.

Täby Maskin har varit verksamma i ca 10 år nu. De tillhandahåller maskiner, främst till JR Markteknik men även till andra externa kunder. I dagsläget har de 8 maskiner varav 5 av maskinerna har Makin’ 3D. Mats kommentar om Makin systemen;

-Jag tycker Makin systemen är jättebra, jag har inte hört nåt negativt alls från våra förare eller andra. Till och med de äldre fixar det galant! Jag har även hört att utsättare tycker det är väldigt smidigt med filer för deras del.

De ställde schysst nog upp med att vi fick testa och låna en av dessa maskiner under en dag. Denna Volvo EW150 kör Tobias. Tobbes upplevelse stämmer rätt väl överens med Mats;

– Jag tycker det är väldigt smidigt att mäta in, och vad jag har hört så är alla som har det nöjda!

Vi tackar och bockar för att ni kunde ställa upp och önskar er en fin sommar!