Nyheter, Okategoriserade

Välkommen Helena Ruge!

Vi vill varmt välkomna Helena Ruge, näst längst till vänster i bild. Helena är vår nya härliga medlem i gänget, som kommer tillhöra Region Väst.
Det bästa är att vi hunnit fått en del tid tillsammans då hon hann medverka med oss på Svenska Maskinmässan samt på vår Kick-Off!
  • Hur har din yrkesresa sett ut fram till idag?

Jag kommer närmst ifrån Cramo där jag arbetat under 8år, i roller så som depåchef och produktspecialist av segment anläggningsmaskiner.
Innan dess har jag arbetat som florist i 20år, vilket är ett yrke som legat mig varmt om hjärtat.
Men 20år fick räcka, jag gjorde ett tvärkast och bytte min passion från blommor till grävmaskiner. För mig har snabba bilar, fart och fläkt har all tid varit ett intresse.

Men att just grävmaskiner skulle bli något av det coolaste jag vet hade jag ingen aning om. Ett målande minne jag har från detta är, när jag fick äran att testköra en EC950. En typ av maskin som tydligen inte är anpassad för en tjej, då förarstolen inte gick att skjuta fram så pass mycket att jag nådde fram till pedalerna.

  • Vad blir din roll nu?

Min roll hos Maskinsystem blir försäljning i Göteborg med omnejd. Jag fick äran och frågan om att börja arbeta på Maskinsystem för tron fanns om att jag helt enkelt är rätt person för uppdraget. Jag bor utanför Göteborg med mina två tonårsgrabbar, åker bräda i Sälen och snorklar bland hajar. Vi hörs och ses förhoppningsvis inom kort!