2022

Visste du detta om vår maskinstyrning?

Maskinstyrning

Våra kunder arbetar i maskin hela dagarna vilket innebär att det är oerhört förmånligt att ha bästa möjliga förutsättningar. Med Makin’ 3D maskinstyrning har du marknadens modernaste och mest användarvänliga system.

Vad alla inte vet är att MAKIN’ 3D inte bara är uppskattat för sina funktioner inom maskinstyrning. Det gör också arbetsdagen roligare och smidigare!

Hur då?

MAKIN’ 3D är open source – vilket innebär att det också fungerar som en surfplatta!
Detta är några av de, lite oväntade, men mest uppskattade funktionerna våra kunder kan använda sitt MAKIN’ 3D till.

Använd som surfplatta

På raster kan du med ett enkelt knapptryck koppla upp dig på WI-FI vilket ger dig tillgång till internet likt en helt vanlig surfplatta.

E-post & administration

Skärmen kan enkelt plockas ned för att skriva mail, skicka dokument samt interagera med kunder och kollegor.

Videomöten

Panasonic Toughpad går även att använda för videomöten då systemet är utrustat med kamera samt mikrofon.

Portabel platta

Ta med paddan hem på kvällen, förbered ritningar och dokument inför morgondagen. Eller ta med den till mötet med dina kollegor för att tillsammans kontrollera projektets framfart.

Om Makin

Makin’ 3D är produktportföljen från Makin. Det är tillverkat i Skandinavien av expertutvecklare – lanserat 2018. Makin tillhandahåller marknadsledande maskinstyrningssystem, baserat på erfarenhet sedan 2004.

Makin’ Excavator 3D

Unik 3D-visualisering av hela projektet. Live datadelning mellan maskiner, maskinister, utsättare, arbetsledare och kontor. Lika lätt att använda som din smartphone.

Vår produktportfölj

Lättanvända operativsystem med smidig intuitiv grafik och oslagbar GNSS: Makin’ Excavator 3D, Makin’ Stakeout, Makin’ PerFormans och Makin’ Cloud. Fjärr- och lokal support.

Makin’s fördelar

Vi tror att ett seamless workflow gör skillnad i konstruktionen, eftersom du får full kontroll, direkt från kontoret till arbetsplatsen – och tillbaka.

Makin Cloud

Makin’ Cloud Fullständig status och kartplats för alla system. Centraliserad styrning av designdata, koordinatsystem, as-built data, punktkoder med mera. Enkel fjärrsupport för systemanvändare.