2022

GUIDE: Detta är Geomax X-PERT

Geomax-X-PERT
VAD HANDLAR GEOMAX X-PERT OM?

Geomax X-PAD Ultimate som är fältprogramvaran Geomax erbjuder har kontinuerligt utvecklats sedan lanseringen 2012 som världens första Androidbaserade fältprogramvara. Geomax arbetar varje dag för att förbättra mjukvaran och utveckla nya funktioner – baserat på kunders feedback.

För att de vill se till att varje ny mjukvarufunktion är en perfekt matchning för kundernas behov.

Det är därför vi vill tillbringa tid med dig, lyssna på dina erfarenheter och samla dina idéer under tekniska utbildningar, på utställningar eller på din arbetsplats.

HUR FUNGERAR DET?

Vid köp av en ny Geomax produkt ingår alltid 1 år gratis X-PERT prenumeration. Det säkerställer att din enhet alltid har senaste programvaran så du får en bra start! Vid sidan av X-PERT ingår alltid SHIELD kostnadsfritt. Vad SHIELD innebär är mjukvaruunderhåll och bug-fixing vilket håller din enhet i topptrim.

För att du efter år 1 ska behålla uppdatering av din programvara kan du genom MaskinSystem teckna års-prenumeration av tjänsten. Se vad som ingår nedan och kontakta oss så hjälper vi dig komma igång! 

FÖRDELARNA MED GEOMAX X-PERT FÖR DIG SOM KUND

-Alltid åtkomst till den senaste uppdateringen av programvaran
-Nya programvaruversioner med nya smarta funktioner varje år
Inkluderar: Förbättringar, nya kartor, nya arbetsflödesanpassningar anpassade efter behov

-En liten funktion kanske inte gör någon större skillnad för dig, men nästa nya funktion kanske blir helt avgörande! Därför är det skönt att veta att man med X-PERT Prenumeration aldrig missar nya möjligheter.

DE OLIKA DELARNA

X-PAD Ultimate
Själva mjukvaran (fältprogramvara), vi påstår att det är den mest kompletta, produktiva, flexibla, kompetenta fältprogramvaran på marknaden.

X-PAD Fusion
Kontorsprogramvara

X-PAD 365
Cloudbaserad filhanterare

X-PERT
Prenumeration för att ha tillgång till den senaste uppdateringen av programvaran

Kontakta oss på MaskinSystem vid frågor eller prisuppgift!

Köp produkterna här

    Begär demo

    Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lämna dina uppgifter så blir du kontaktad av mätkonsult för skräddarsydd rådgivning.