Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Geomax Zone Serien

Geomax Zone20 H
Enfalls-laser

Zone20 H är en ekonomisk och fast startnivå med laserrotator. Med ett solidbyggt hus och ett enkelt gränssnitt erbjuder denna laser alla funktioner som behövs för regelbunden och flexibel användning. Zone20 H är en automatisk horisontell laser som gör att den manuellt kan ställas in i två axlar. Den är lätt att använda och mycket pålitlig.

Pålitlig drift
Planlaser-geomax-zone-20
Geomax Zone 20 HV
Enfalls-laser

Den mångsidiga lasern Zone20 HV-laser erbjuder Zone20 H grundläggande specifikationer plus kapaciteten för vertikal utjämning och inriktning. Den innehåller en fjärrkontroll med lång räckvidd för att justera och justera enkelt på varje arbetsplats. För att stödja de tuffaste arbetsförhållandena är det roterande huvudet helt slutet och lasern uppfyller IP67-klassen.

Multifunktionslaser för inom- och utomhusapplikationer
geomax-zone-20
Spectra LL100N

Den nya självnivellerande lasern LL100N har många förbättringar från den tidigare LL100. Den första förbättringen är en mässingsinsats i botten, för säkrare montering på stativ.

Prisvärd laser
spectra-ll100n
Spectra LL300N

Den tidigare omtyckta & prisvärda lasern LL300 från Spectra, blir LL300N. Helt ny design, ny energieffektiv utformning, ger längre batteritid. Med kapslad rotor och metallöverdel, gör LL300N till en av de tåligaste på marknaden, i denna prisklass.

spectra-ll300n