Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75

DVG 65

Lilla DVG65 är designad för att användas med mindre maskin. Vagnen har en triangel formad ram som är stark och stabil för att utfylla uppdrag som den är tänkt för. Special designad balja gör det mycket smidigt att gräva ur material från flaket. Kolla också extautrustningen där nere!

Produktspecifikationer
DVG 80

DVG80 är designad för att användas med en mellanstor maskin. Vagnen har en triangel formad ram som är stark och stabil för att utfylla uppdrag som den är tänkt för. Special designad balja gör det mycket smidigt att gräva ur meterial från flaket. Kolla också extautrustningen där nere!

Produktspecifikationer
DVG 95

DVG95 är byggt för att bära upp till 9.5 ton material. Den har förstärkt ram med robust konstruktion – riktig värktyg för proffs! Justerbar drag i höjden underlättar anpassningen till maskin. Du kan komplettera sin egen modell med att välja bland extrautrustningen.

Produktspecifikationer
DVL 60
Produktspecifikationer
DVL80
Produktspecifikationer
DVL100
Produktspecifikationer
Offertförfrågan

Vid intresse av dumpertrailers med kapacitet över 12 ton, kontakta Lisa Lindell för offertförslag.

Grävskopor

Våra grävskopor och annan utrustning till grävmaskiner är tillverkade i överensstämmelse med mycket höga kvalitetskrav och är avsedda för professionell användning.

Ett flertal modeller av våra skopor och vår utrustning har tagits fram i samarbete med våra kunder för att säkra maximal funktionalitet och livslängd för produkterna. Vi har ett brett sortiment av NMS skopor med tillbehör tillgängliga, med huvudsakligt fokus på maskiner från 10 ton. I vårt sortiment hittar du även skopor till hjullastare och olika typer lyftutrustning.

NVA 630

Volym: 630L

NVA 940

Volym: 940L

RPL 650

Volym: 650L

RPL 1100

Volym: 1100L

KAB 280

Volym: 280L

ATR 450

Diameter mm: 450

TJK 100

Diameter mm: 100

Återförsäljare SE Equipment

Vi erbjuder dig ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från SE Equipment. Kontakta Lisa Lindell för offertförslag, för mer information klicka nedan.

Övrigt

Våra lastväxlarflak och containrar har det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet på marknaden. Tack vare funktionella detaljer av hög kvalitet är NMS lastväxlarprodukter mycket användarvänliga. Alla våra grusflak har tillverkats av HARDOX och KINNEGRIP låssystem vilket säkrar långvarig och problemfri användning.

Grusflak
Produktspecifikationer
Maskinflak
Produktspecifikationer
Avjämningsbalk

Vår avjämningsbalk gör planeringsarbetena snabba och effektiva.
Våra produkter är kända för deras höga kvalitet – de är hållbara och har en iögonfallande design. En avjämniningsbalk är ett nödvändigt redskap för varje (hjul)grävare.

Återförsäljare Risa

Vid har i vårt utbud utrustning för tvättning av vägskyltar, tunnlar och broar. Utrustning för automatisk utplacering och borttagning av snökäppar. Utrustning för vägmarkering samt trafikvarningskylt. Kontakta Lisa Lindell för offertförslag, för mer information klicka nedan.