Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Geomax Zone Serien

Geomax ZRB90 Basic

Den nya och robusta mottagaren, som levereras med en specifik konsol, har ett långt detektionsfönster och gör det möjligt att detektera i en längd av 8 cm. Noggrannheten avläst av 1 mm / 2 mm gör det lätt att hitta laserstrålen. ZRB90 Basic-mottagaren fungerar upp till 300 meter och går från strömförsörjningen till 2 x AA alkaliska batterier. Den uppfyller den höga standarden för IP66 och gör det därför möjligt att arbeta även i tuffa konstruktionsmiljöer. ZRB90 Basic fungerar med allaZone Lasers såväl somZEL400.

Geomax ZRP105 Pro

Topp prestanda. Professionellt format med en detaljerad, flerkanals analog, dubbel display, stödd av justerbara LED- och ljudsignaler. Inbyggt blixtundertryckning. Denna mottagare kan användas för allaZone Lasers.

Geomax ZRD105 Digital

Bästa digitala displayteknologi, packad i ett professionellt och robust hus. Fullt presenterad för toppresultat med exakta resultat. Dubbel display, stödd av justerbar LED och ljudsignaler. Inbyggt blixtundertryckning. Denna mottagare kan användas för allaZone Lasers.

Geomax ZRD105B

Kombinerar fördelarna med ZRD105B med fantastiska nya funktioner som finns tillgängliga med Zon 60DG . Beam Catching – hitta och justera strålen med ett knapptryck. Beam Lock möjliggör övervakning av strålen. ZRD105B kan användas förZone60 DG.