Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

GeoMax Zone Serien

GeoMax ZTW100 Stativ

Trots att det är tyngre och dyrare än aluminiumversionen, är GeoMax ZTW100 trästativ en stabil stativ av god kvalitet som av de flesta lantmätare och ingenjörer betraktas som en mer stabil plattform för montering av en totalstation eller en digital nivå, särskilt när hög noggrannhet är avgörande.

Den extra vikten som tillhandahålls av timmerbenen och tunga anslutningar gör att trestativet är mindre benägna att oavsiktligt slås över, eller blåsa ned via vindstöt när ett värdefullt mätinstrument monteras ovanpå.

Beskrivning
GeoMax ZTA100 Stativ

Ett lätt men robust aluminiumstativ med axelrem och sidosklämskruvar. 105 cm förpackad längd, utdragbar till 167 cm (1670 mm), vikt 4,5 kg. Värdefulla mätinstrument för mätning och konstruktion kan inte ge konsekvent noggranna resultat om de är monterade på ett skrovligt gammalt stativ.

Bortsett från frågorna om säkerhet och stabilitet, kan äldre stativ av dålig kvalitet vara frustrerande svårt att anpassa sig till rätt höjd. Problem med stativben som inte teleskopieras enkelt in och ut, och förvrängda benklämmor som inte fungerar smidigt, gör att det tar allt för lång tid att installera din utrustning. Användningen av ett exklusivt aluminiumstativ, som GeoMax ZTA100-enheten, kan påskynda mätning och utjämning på plats kraftigt, oavsett för mätning, konstruktion eller allmän konstruktion.

Sidoklemskruvar
GeoMax CT160 Stativ

Stativ av aluminium med axelrem och skruvar.
Område från 103 cm upp till 167 cm, medelvikt.

Beskrivning
GeoMax CET270

Högkvalitativt aluminiumstativ med höjande pelare. Max höjd: 2,70 m