Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Geomax Zone Serien

GeoMax Zone 40T

Zone 40T är den senaste lasern i laserportföljen från Geomax. Det är en smidig och användarvänlig horisontellt roterande laser/planlaser med en knapp. En enda knapptryckning är det som krävs för att slå på den och börja arbeta. Den erbjuder samma höga noggrannhet som Zone60-modellerna för att stödja grundläggande applikationer där hög noggrannhet krävs. Det är den perfekta lasern när du behöver jobbet gjort snabbt, exakt och professionellt.

Lanseringskampanj!

•   3 års garanti
•   Följande ingår: Laser, väska, mottagare, laddare batteri (köp till stång och stativ efter val)

För mer information, vänligen kontakta oss på 010-457 33 33

Geomax Zone20 H
Enfalls-laser

Zone20 H är en ekonomisk och fast startnivå med laserrotator. Med ett solidbyggt hus och ett enkelt gränssnitt erbjuder denna laser alla funktioner som behövs för regelbunden och flexibel användning. Zone20 H är en automatisk horisontell laser som gör att den manuellt kan ställas in i två axlar. Den är lätt att använda och mycket pålitlig.

Pålitlig drift
Planlaser-geomax-zone-20
Geomax Zone 20 HV
Enfalls-laser

Den mångsidiga lasern Zone20 HV-laser erbjuder Zone20 H grundläggande specifikationer plus kapaciteten för vertikal utjämning och inriktning. Den innehåller en fjärrkontroll med lång räckvidd för att justera och justera enkelt på varje arbetsplats. För att stödja de tuffaste arbetsförhållandena är det roterande huvudet helt slutet och lasern uppfyller IP67-klassen.

Multifunktionslaser för inom- och utomhusapplikationer
geomax-zone-20