Nyheter, Okategoriserade

MaskinSystem Europe AB – växer ytterligare på marknaden

MaskinSystem har vuxit starkt de senaste åren och tagit stora marknadsandelar av maskinstyrningsbranschen.

Att vi fick förtroendet att etablera maskinstyrningssystem Makin’ 3D, på den svenska marknaden tillsammans med vår fantastiska personal, har gett oss en helt ny spelplan på den svenska marknaden säger Simon Skinnars, VD och ägare på MaskinSystem.

Att ligga i framkant och kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna och lösningarna på marknaden är något vi vill säkra, att vi alltid ska kunna leverera, att veta att det är riktigt bra grejer vi säljer, som vi kan vara stolta över och vara med att påverka.

Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga med sin investering hos oss och se oss som en långvarig partner. För att nu kunna fortsätta att utmana marknaden, erbjuda innovativa produkter, större tillgänglighet och det bästa av MaskinSystem – går det familjeägda investeringsbolaget Sareq AB in som huvudägare i MaskinSystem.

Sareq AB är ett familjeägt investeringsbolag som alla i grunden är entreprenörer. Idén med Sareq AB kommer från ingen mindre än Rusta-koncernens grundare Bengt-Olov Forssell. Sareq AB brinner för att investera i företag som har ambitioner och att främja dessa i utveckling och tillväxt. Vi ser stor potential i MaskinSystem, efter att följt deras resa de senaste åren säger Erik Forssell Westling, partner på Sareq AB. Vi ser framemot att fortsätta resan tillsammans, sen har man alltid haft en pojkdröm om att köra grävmaskin, skattar Erik Forssell Westling.

Vi är glada att nu kunna bekräfta: för våra kunder, partners och vänner att efter några månader med dem som strategisk finansiell partner, så har ingenting i vårt operativa arbete förändrats.

Vi vågar nu påstå att efter att ha arbetat tillsammans under ”täcket” så har det inte bara blivit bra, utan väldigt bra. Vi känner oss stärkta och trygga i att vi nu kan anställa fler tekniker, öppna fler kontor samt ro stora processer i hamn, för att administration och support skall effektiviseras och förbättras. Vi vågar påstå att det BARA har blivit bättre, säger Simon Skinnars.