Nyheter, Okategoriserade

Region Syd utökar och är igång på studs

Välkommen vill vi säga till vår skånepåg nummer 2, ingen mindre än Brian Wollesjö – vårt nya tillskott från Ljungbyhed. Han kommer att tillsammans med Fredrik Jönsson serva och supportera samtliga maskiner och maskinstyrningssystem i de södra delarna av vårt avlånga land. Deras historia av samarbete och som kollegor började egentligen långt tidigare än såhär. De har känt varandra sedan gymnasiet där de gick fordon. Efter det har de också arbetat i ett par år tillsammans på en av södra Sveriges största entreprenörer där Brian arbetade som verkstadschef mellan 2018 och 2023. Innan det arbetade han med utrustning av entreprenörsmaskiner under många år.

Brian har vuxit upp och bott i Skåne på lite olika ställen under åren. Idag utgår han ifrån Ljungbyhed som tillhör Klippans kommun, där han har bott under flera år med sina nu vuxna barn. Familjen har ett genuint motorintresse och 2 av de 3 barnen har tävlat i motorsport under flera år, där pappa Brian har hjälpt till att meka.

Brian har nu varit en del av MaskinSystem i drygt en vecka, hans första dag var vi lyckligtvis samlade tack vare personalmöte och kick-off så han prickade in att träffa samtliga regioner samlade på ett och samma ställe. Vi hoppas Brian kommer till att trivas och fortsätter vara en del av hela teamet och Region Syd en låååång tid. Grabbarna är redan idag igång med montage, service och är inte de som tackar nej till nya uppdrag i första taget. De vill hälsa samtliga kunder – nya som befintliga – varmt välkomna med alla frågor – inga är för dumma.

Ni når Region Syd här:

Brian Wollesjö

brian.wollesjo@maskinsystem.com
070-564 95 75

Fredrik Jönsson

fredrik.jonsson@maskinsystem.com
070-564 95 74