2022

MaskinSystem har nu etablerat sig i Skåne!

MaskinSystem är en av Sveriges ledande leverantörer av maskinstyrning och mätinstrument och vi växer ständigt och etablerar oss i nya regioner, något vi är väldigt stolta över. Vi välkomnar såväl befintliga som nya kunder till oss. Vi är glada att kunna säga att vi nu är etablerade i Region Syd.

MaskinSystem innebär service i toppklass

Vi är en helhetsleverantör av smarta lösningar som underlättar arbetsdagen för dig som är verksam inom entreprenad och anläggning. Våra huvudsakliga produktområden är maskinstyrning och mätutrustning kombinerat med komplett service och underhåll. Vårt uppdrag är att hjälpa entreprenörer att effektivisera sina projekt med hjälp av marknadens bästa teknik. Med över 25 års branscherfarenhet kan vi med stor träffsäkerhet guida er till en optimal lösning inom vad vi kallar – projektstyrning.

Vår stolthet – Makin’ 3D

Detta grävsystem är perfekt för både enskilda maskinisten såväl som arbetsledaren som vill arbeta i ett molnbaserat och snabbladdat system med optimal användarvänlighet. För alla maskinister belägna i Region Syd kan vi nu erbjuda Makin via lokal och erfaren personal. Systemet är lätt att lära sig, lätt att använda och vi vågar till och med påstå att det kommer göra dina arbetsdagar bättre! Gör som hundratals nöjda maskinister runt om i Sverige redan gjort och uppgradera till Makin´ 3D.

Kontakta MaskinSystem Region Syd

Fredrik Jönsson

fredrik.jonsson@maskinsystem.com
Mobil: 070-564 95 74