Nyheter, Okategoriserade

Geomax med Max!

Vi följde med vår populära multitalang Max Rundberg under en demodag av våra mätprodukter Geomax. Vi ville veta mer om Max och få möjlighet att berätta mer om vår produkt.

Dagen startade tidigt på kontoret i Kungens Kurva med tre koppar kaffe, genomgång av dagens möten och briefing till kollegorna.

Efter sista kaffekoppen plockade vi ihop vår demoutrustning och styrde mot dagens första stopp, Sollentuna och Dammarbergs Entreprenad som var intresserade av vår handburna GPS Zenith 60. En kalibreringsfri tilt med GNSS smart antenn som tillsammans med X-PAD mjukvaran garanterat ger dig total kontroll bland filer och projekt bland alla användare.

Man märkte direkt att Max är en välkänd och uppskattad person i branschen, vart man än kommer så hejar folk glatt och drar gamla anekdoter.

Demonstrationen gick lysande och Max fick demonstrera våra handburna GPS:er Zenith 60 och Zenith 06 och gå igenom den användarvänliga och enkla mjukvaran som kan kombineras för att passa alla olika användares behov oavsett arbetsuppgift eller kunskap.

Att kunna dela och snabbt och den unika 3D-visualiseringen var uppskattad och beslut togs på att låna utrustningen en vecka för att få känna efter i lugn och ro. Något vi alltid föreslår till kund, för att man ska känna sig helt trygg i sitt beslut och investering.

Nu var det dags åka vidare mot Nacka men först ett snabbt stopp för lunch, idag blev det lax. Man får försöka tänka på vad man stoppar i sig skrattar Max med munnen full av ris. Vissa veckor blir det långa dagar i bilen och lätt att man hoppar över att äta eller stoppar i sig en massa snabbmat.

Framme i Nacka träffar vi Niklas Sandberg på NS-Entreprenad. Niklas känner Max sen många år tillbaka och vet att Max aldrig skulle sälja en produkt som han inte kan vara stolt över. Att få möjligheten att effektivisera sitt jobb och att utföra mätningen själv med exakt och godkänd precision och därmed slippa vänta på en utsättare, låter mycket lockande och som en ”win win” för alla parter som är inblandade i projektet säger Niklas.

Efter demonstrationen var Niklas speciellt imponerad över att man kan mängdberäkna snabbt och enkelt och få i väg det till beställaren i ett knapptryck. Att mjukvaran faktiskt var så enkel som vi påstått och att skärmen var regntålig med ”riktiga” knappar var också det ett riktigt plus. Priset låg bra och Niklas insåg att det gick snabbt att räkna hem investeringen om han började använda den här i sitt erbjudande mot kund.

Nu har vi pratat mycket om Geomax men vem är Max?

Max Rundberg är en otroligt omtyckt medarbetare, inte bara för hans kunskap och professionalism – han är också en riktigt härlig kille att hänga med. Max har sin stadiga bas tillsammans med sin fru Linda och deras två barn i Norrtälje. Teknik och bilintresset startade tidigt för Max och tävlat under många år i olika bilsporter. Under en lång period låg även hockeyn varmt om hjärtat. Max spelade som junior i Regionselit och seniorhockey i division 2. Även om Max har energi som en duracellkanin, gick det inte att satsa på både bilsporten och hockeyn. Det var Motorsporten som vann i slutändan och det gjorde även Max, då han 2020 blev mästare i Rallyx Nordic.