Kontaktpersoner

Vet du inte vad du behöver för din verksamhet? Lugn, vi hjälper dig.

Patrik Larsson

070-277 69 75
E-post

Max Rundberg

070-564 95 40
E-post

GeoMax X-PAD Ultimate

GEOMAX Zenius 800

Geomax Zenius800-fältkontrollern använder den senaste tekniken för att uppnå de höga noggrannhetsresultaten och maximal effektivitet som krävs för framgång på plats. BIM- och CAD-filer laddas snabbt upp och redigeras enkelt. Med en IP67-klassificering fungerar Zenius800 pålitligt trots ogynnsamma miljöförhållanden. Den vattenavvisande pekskärmen påverkas inte av vatten eller damm, och se till att den fungerar när du gör det.

Förlorar aldrig anslutningen

Surfplattans interna Bluetooth ansluts till robotstationer med radiohandtag upp till en radie på 300 meter. Detta möjliggör ett oavbrutet fjärrarbetsflöde på grund av den stabila Bluetooth-anslutningen.

Perfekt matchning ute på fältet

Den dedikerade Geomax-fältprogramvaran X-PAD Ultimate och Zenius800 är den perfekta matchningen när det gäller ditt dagliga jobb i fält. X-PAD Ultimate ger den perfekta balansen mellan tydlig struktur, enkla arbetsflöden och hög funktionalitet. Genom nära samarbete med nyckelanvändare är det alltid aktuellt. Programvaran körs på Zenius800 liksom på någon annan Android TM -enhet.

Med dig till slutet

När data har samlats in kan de importeras till Geomax X-PAD Fusion . Denna kontorsprogramvara har mångsidigheten och flexibiliteten att smälta samman alla datatyper från GeoMax-sensorer och andra källor från tredje part som drönare.

Förfrågan

GEOMAX X-PAD Licenser

Är du en lantmäteri som letar efter användarvänlighet och flexibilitet? X-PAD Ultimate Survey är den bästa lösningen för alla designbesiktningar, fastighetsundersökningar och layoutbehov. Den kombinerar datainsamling från alla GeoMax-instrument och ger dig kompletta funktioner, dataintegration, skalbarhet och den senaste tekniken – som täcker alla dina behov inom området.

X-PAD Ultimate X-Pert


X-PERT ger dig tillgång till servicepaket och större uppdateringar. Från och med licensens aktiveringsdatum är det första året gratis och ingår i köpet av X-PAD Ultimate.

X-PAD Ultimate Shield


Denna tjänst inkluderar underhåll av programvara och kommer alltid att finnas gratis.