Kundcase

Våra kunder ❤ Geomax

Vår fantastiska och trogna kund INFRA-CON har delat med sig av en uppdatering ifrån deras arbete med våra Geomax-produkter. INFRA-CON är ett snabbt växande företag med kontor i Örebro men som utför totalentreprenader och utförande entreprenader i hela Sverige.

INFRA-CON arbetar med Geomax när det gäller inmätning och utsättning. Mätchef Christian har varit i branschen i över 20 år, så här säger han om sin erfarenhet av Geomax:

Har valt Geomax tack vare dess smidiga mjukvara X-PAD. Vi har även då råd att förse mina arbetsledar-kollegor med stavar. Just nu använder 2 arbetsledare detta, de är snabbt i gång och förstår den användarvänliga mjukvaran. Det är bra som mättekniker att använda den mjukvara jag ska visa dem, det underlättar för att förse dem och oss själva med filer via moln så vi enkelt kan byta de med varandra. En annan fördel att vi kan använda team-viewer med varandra, eller att MaskinSystem kan hjälpa oss via team-viewer när det uppstår problem. Jag uppskattar att MaskinSystem fått ihop ett bra hjälpsamt gäng och även att kontoret finns lokalt för smidig hjälp.

Just denna arbetsdag var det en Zenith 16 som fick följa med dem ut. Här har vi dem in action. Vi tackar för att vi fick en inblick i ert arbete!

Infracon Framnäs, Ekeby Almby. Uppdrag åt Infracon