Kundcase, Nyheter, Okategoriserade

Referenscase – Ljungqvist & Co AB

Ljungqvist & Co AB har funnits sedan år 2015, idag är de tre maskinister på bolaget. Ett av projekten som pågår just nu är ett Norr om Örebro där Ljungqvist & Co AB kör på ramavtal via T-schakt åt Örebro Kommun. Där lägger de om ledningsnätet, bygger vatten- och avloppsledningar. Projektet har pågått i snart ett år, men nu börjar det faktiskt närma sig att bli färdigställt. Vi ville gärna höra vad de har för upplevelser av oss men främst av systemet och vad det gjort för nytta för dem så vi åkte ut på ett litet besök. På bild har vi maskinisten Lars som tycker att allting fungerat otroligt smidigt, trots att han först var fundersam på hur det skulle gå att komma in i det nya systemet. Han kan han! Det var så kul för oss att se hans arbete in action.

Ljungqvist har idag tre Makin’ 3D system som är köpta av oss på MaskinSystem till deras maskiner. Två av dessa maskiner är bandare, varav en är en hjulare.

Anton Ljungqvist, ägare, har själv kört maskin sedan 16 års ålder och har därav många år i branschen. Oftast kör de som inhyrda på olika projekt. Bland annat kör de i dagsläget exempelvis i Örebro och Stockholm.

”Det är otroligt lätt att använda, framför allt menyerna i programmet. Jag har även hört från utsättare att även dem upplever flödet som väldigt smidigt. Jag är supernöjd, och det vet jag att mina andra maskinister med Makin också är.” – Anton Ljungqvist.

Ytterligare en sak Anton vill poängtera är att det inte har varit problem med en enda hårdvara än så länge. Detta innebära att det inte varit någon sensor eller annat som strulat alls. Det mest positiva som underlättat dem är att själva skärmen eller ”paddan” är enkel att ta i och ur hållaren, om de har behövt ta med den för att kontrollera projektet. Även att systemet är otroligt stabilt i sig och inte svajar har underlättat deras arbete på samtliga projekt.

Anton nämner fortsättningsvis: ”Servicen jag fått av er måste jag säga är riktigt bra. När jag haft olika frågor är det alltid någon som svarar. Dock har jag ju hittills knappt behövt ringa supporten för att systemet är så lätt att förstå samt att jag inte haft ett enda problem med någon sensor eller liknande.”

Stort Tack till Ljungqvist & Co AB – Lars och Anton, för att vi fick hälsa på och att ni tog er tid att svara på lite frågor!