Okategoriserade

Maskinstyrning Makin’ 3D

Sedan 2020 är vi på MaskinSystem stolta återförsäljare för Makin’ 3D maskinstyrning. Makin’ 3D är den skandinaviska maskinstyrningsleverantören. Grundat av tillverkare av marknadsledande system med många års erfarenhet – sedan 2004. Makin’ skapades 2018 av utvecklare med flera års expertis inom branschen. Deras mål är att erbjuda världens bästa maskinstyrningssystem. De är mycket smidiga, snabba och lyssnar på marknadsledande kunder – dig! Vi är en snabbt växande gemenskap av entusiastiska användare – tack till alla som väljer Makin’ 3D!
Du kan även läsa mer på deras hemsida: www.makin3d.com

Systemet

Systemets styrkor ligger i dess oslagbara GNSS, intuitiva grafik, användarvänliga interface, supersnabba sensorer och mycket mycket mer. Systemet är en produkt av djup insikt i byggbranschen och maskinstyrning. Makin’ använder en enkel men kraftfull Android mjukvara blandat med oslagbar hårdvara. Systemet har unika 2D- och 3D- visualiseringar av hela projektet rakt igenom. Det finns även en cloudfunktion där alla på företaget kan få en inblick i projektet. Data delas live mellan lantmätare, maskiner och kontor på ett mycket enkelt sätt tack vare detta. Det är lika enkelt att använda en smartphone som det är att använda Makin’ 3D. Befintliga Makin’-kunder kan enkelt växla mellan Makin’ Excavator, Makin’ Stakeout och Makin’ PerFormans, allt i samma cloud. Detta är receptet för ett fulländat grävsystem. Att tillägga är att det inte går att missa att designen är riktigt, riktigt snygg…

Tablet

I systemet använder vi en Tablet som heter Panasonic TOUGHBOOK A3. Denna surfplatta passar perfekt för att arbeta ute i fält med då den är utformad att kunna användas under alla ljus- och väderförhållanden. Surfplattan är vatten- och dammbeständig och klarar höga fall. Den har en väldigt bra batteritid på 9 timmar. Panasonic TOUGHBOOK A3 är helt enkelt en mycket användarvänlig och kraftfull tablet, så kraftfull att den också används i militärt bruk.