2021

Nu lanserar vi ytterligare en premium-produkt!

metsjö-vagn

Vi är oerhört stolta över att vi nu kan presentera oss som exklusiv Sverige återförsäljare för Metsjö´s entreprenadprodukter. Från och med 1 september, ingår vi på MaskinSystem AB ett samarbete med Ivarssons i Metsjö AB. Detta innebär att vi kommer erbjuda försäljning av Metsjös nylanserade dumpervagn Meta E8.E. Vi kommer även kunna erbjuda andra förekommande vagnstyper samt produkter mot entreprenadsegmentet.

Med MetaE erbjuder vi grävmaskinister och entreprenörer en ”rejäl svenskbyggd vagn” som på riktigt är byggd för att flytta tuffa material i många år säger Anders Ivarsson VD. Vi har designat den tillsammans med våra kunder för att vara så flexibel och optimal att använda i grävarbete som möjligt. MetaE delar chassi/flak med andra vagnstyper och kan kombineras med olika flak/chassin osv. Värt att nämna är ett spårgående chassi med styrning.

Det är vanligt att en maskin för vald arbetsuppgift kräver extrautrustning, inte bara för den tekniska delen så som maskinstyrning/guidning och mätning, utan även för externa delar så som vagnar. Detta samarbete innebär att vi utökar vårt sortiment med ytterligare en kompletterande premium-produkt.

Metsjös verksamhet symboliseras av ett gediget hantverk av högkvalitetsprodukter som är helt och hållet svensktillverkade med miljöcertifiering. Tack vare detta är vi extra stolta över att vi nu får chansen att vara en del av detta.

Den starka drivkraften att leverera produkter och lösningar som är anpassade efter kundens behov är något som är ett gemensamt drag för oss på MaskinSystem och Metsjö.

Vi ser otroligt mycket fram emot denna resa. Tack, Metsjö!