2022

Hallå, Geomax-användare! Håll dig uppdaterad!

Uppgradera till Geomax X-PERT för 3000:-/år för att få tillgång till den senaste Geomax programvaran. Detta innebär en månadskostnad på 250:-.

Har din licens varit inaktiv mer än 1 år kostar dock återaktiveringen det dubbla för ett år, bara första året. Därav är det bäst att aktivera prenumerationen direkt för bästa pris!

HUR FUNGERAR DET?

Vid köp av en ny Geomax produkt ingår alltid 1 år gratis X-PERT prenumeration. Det säkerställer att din enhet alltid har senaste programvaran så du får en bra start! Vid sidan av X-PERT ingår alltid SHIELD. Vad SHIELD innebär är mjukvaruunderhåll och bug-fixing.

För att du efter år 1 ska behålla uppdatering av din programvara kan du genom MaskinSystem teckna års-prenumeration av tjänsten. Se vad som ingår nedan och kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!

FÖRDELAR MED X-PERT

-Alltid åtkomst till den senaste uppdateringen av programvaran
-Nya programvaruversioner med nya smarta funktioner
Inkluderar: Förbättringar, nya kartor, nya arbetsflödesanpassningar anpassade efter behov

-Nästa nya funktion kanske blir helt avgörande för er projektstyrning! Därför är det skönt att veta att man med X-PERT Prenumeration aldrig missar nya möjligheter.

LÄTT ATT KOMMA IGÅNG

Vi behöver endast era licensnummer för att kunna beställa en X-PERT prenumeration till er.
Sedan räcker det med några knapptryck i X-Pad applikationen och så är vi good to go!

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.