Nyheter, Okategoriserade

Maskinisten Dannydigger värvad till MaskinSystem!

Vi har ett härligt tillskott i MaskinSystem-familjen. Detta är Denny Jirbrink, aka @Dannydigger på sociala medier. Han kommer från den andra sidan av supporttelefonen, nämligen från grävmaskinshytten. Han har jobbat inom entreprenadbranschen i hela 21 år. I grunden är Denny elektriker, men bytte sedan bana. Största delen av karriären har han själv kört maskin, både som anställd och i egen regi.

Vid sidan av detta har han pysslat med drönarfoto bland annat åt Veidekke men även med sina sociala medier som @Dannydigger. Ett intresse for teknik, foto och video har därmed lett till att han till slut lyckligtvis landat hos oss.

Denny tror att det främsta han kan komma att bidra med är en insikt i hur det är att vara på den andra sidan av tekniken, efter så många år som maskinist. Han kommer därför in med ett nytt perspektiv och en vetskap om hur det är viktigt att bli bemött samt vettiga utvecklingspunkter. Det han ser mest fram emot är att träffa folk i fält, så som bekanta ansikten i branschen, och att få visa produkter han själv verkligen tror på. Denny tog beslutet att ansluta sig till oss tack vare att han hade en fin känsla om oss som människor, men även att det känns som framtidssäkrade produkter att hålla på med.

Jirbrink är bosatt på Muskö utanför Stockholm med familj och det är härifrån han kommer utgå. Denny börjar sin tid att gå med våra tekniker i Stockholm, för att sedan montera och supportera våra produkter. Ni kommer därför hitta honom främst i sydöstra delarna, men även vart han än kan tänkas behövas till tjänst. Något annat ni borde veta om Denny? Jo, han har gjort lumpen och kan få eld i en brasmaskin.

Kontakt
Denny Jirbrink
denny.jirbrink@maskinsystem.com 
070-564 95 64