Kundcase, Nyheter, Okategoriserade

System 700 – Tack, B.Olsson & Söner!

En krispig decemberdag åkte vi och tog en luciafika hos B. Olsson & Söner. Vi ville tacka för förtroendet att vi har fått leverera Makin’ 3D system nummer 700! Men också för att få lite feedback på hur systemet har fungerat sedan leverans.


Och vad passade väl bättre än att just B.Olsson & Söners gamla maskinist Dennis som numera jobbar som tekniker hos oss på MaskinSystem sålt systemet och idag levererar godsakerna? Deras vägar korsars igen i branschen vilket är fint att se.

Maskinisten Tony som nu är inkörd på Makin’ 3D, tycker att övergången har gått riktigt smidigt och att systemet är väldigt lättarbetat. Han tycker även att precisionen i sensorerna och vår GNSS är suverän, samt att man alltid får information om senaste uppdatering för systemet rakt in i paddan.

Ägaren Gunnar som är välkänd i branschen för att ha fina maskiner, flikar in att han i många år anlitat MaskinSystem och är nöjd med servicen och kunskapen hos teknikerna, vilket gjorde valet av system enklare. Sen har även hans vän och kollega i branschen Lars på E-L Mark AB pushat stenhårt för Makin’ 3D.

Sist men inte minst, Tack Gunnar och Tony för att vi fick komma och hälsa på er och maskinen med lite luciafika.

Ha en fortsatt fin vecka på er, det lilla som är kvar!