Nyheter, Okategoriserade

Vi söker Säljare till vår nya Region Syd

Söker du efter en ny utmaning?
MaskinSystem växer och behöver bli fler!
Därmed söker vi nya kandidater för att bygga upp Region Syd.
Vi söker säljare med intresse och förståelse för teknik.

Om MaskinSystem
Vi på MaskinSystem är ledande inom maskinstyrning, mätutrustning och maskinredskap. Våra medarbetare kan maskiner och allt därtill. Verkstaden är vår ryggrad och service och support är vårt DNA.
Vi erbjuder försäljning av utrustning och redskap till maskiner, maskinstyrning men även exklusiv mätutrustning! Vi kallar detta – Projektstyrning på riktigt!
Företaget finns i dagsläget tillgängliga i sex regioner i Sverige: Örebro, Lindesberg, Västerås, Stockholm, Göteborg och Östergötland. Huvudkontor och verkstad ligger i mittpunkten – Örebro. Vi har gjort en fantastisk resa och våra medarbetare gör sitt yttersta för att erbjuda bästa möjliga service och support i landet, där kunden är. För att ta nästa steg inser vi nu att det är dags att bli verksamma i Region Syd.

Din roll
Brinner du för försäljning & kundservice samt har ett intresse för teknik? Med fördel, maskinstyrning och mätutrustning?
Som säljare håller du kontakt med nya och befintliga kunder för att hjälpa dem med våra produkter och tjänster. Vi är stolta svenska återförsäljare för Makin’ 3D och Geomax, det är dessa produktportföljer du kommer att arbeta med. För denna roll krävs det B-körkort och att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift.

Eget inflytande och ansvar
När vi hittat rätt kandidat finns utrymme att forma rollen och regionen utefter egna önskemål. Vi lägger stor vikt vid personlig egenskaper, då vi tror på att viljan är starkare än allt.

Passar något av detta in på dig:
Är du ansvarstagande och strukturerad?
Drivs du av försäljning och service?
Söker du efter en ny utmaning?
Har du erfarenhet av entreprenad/maskinstyrning/mätning?
Vill och kan du verka i Södra Sverige?

Då kan du kan vara den rätta för att bygga upp MaskinSystems nya Region Syd!
Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Kontaktperson:
Patrik Larsson
070-277 69 75
patrik.larsson@maskinsystem.com 

Ansökan:
Skicka ett mail med CV samt personligt brev till mailadressen ovan.
Varmt välkommen med din ansökan!