Nyheter, Okategoriserade

Söker du efter en ny utmaning?

MaskinSystem växer och behöver bli fler!
– Därmed söker vi nu en säljare med mätteknisk bakgrund till vår Region Stockholm.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett snabbt växande bolag med totalt 30 medarbetare med en familjär känsla. Du utgår från Stockholmskontoret där du har tät kontakt med dina sex kollegor, det finns även möjlighet till distansarbete. Vi tillhandahåller tjänstebil då rollen kräver det och självklart täcks du av kollektivavtalade försäkringar.

Om MaskinSystem

Vi på MaskinSystem är ledande inom maskinstyrning, mätutrustning och maskinredskap. Vi erbjuder försäljning av utrustning och redskap till maskiner, maskinstyrning men även exklusiv mätutrustning! Vi kallar detta – Projektstyrning på riktigt! MaskinSystem finns i dagsläget verksamma i sex regioner: Örebro, Västerås, Dalarna, Stockholm, Göteborg och Skåne. Huvudkontor och verkstad ligger i mittpunkten – Örebro. Vi har gjort en fantastisk tillväxtresa och våra medarbetare gör sitt yttersta för att erbjuda bästa möjliga service och support i landet – där kunden är. För att ta nästa steg inser vi nu att det är dags att satsa ytterligare på sälj och support av våra mätinstrument av märket GeoMax.

Din Roll

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundservice samt har en mätteknisk bakgrund. Vi är stolta svenska återförsäljare av GeoMax positioning och det är främst deras produktportfölj du kommer att arbeta med, som innehåller GNSS-mottagare, totalstationer, lasrar, handenheter samt programvaror för geodetisk mätning. I en förlängning om intresse finns kan du få arbeta med våra övriga produkter. Som säljare håller du kontakt med nya och befintliga kunder för att hjälpa dem med våra produkter och tjänster. I tjänsten ingår även kundsupport vid ärenden gällande GeoMax. För denna roll krävs det B-körkort och att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. När vi hittat rätt kandidat finns utrymme att delvis forma rollen utefter egna önskemål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, då vi tror på att viljan är starkare än allt.

Passar något av detta in på dig:
Är du ansvarstagande och strukturerad?
Drivs du av försäljning och service?
Har du mätteknisk bakgrund?
Söker du efter en ny utmaning?
Har du erfarenhet av entreprenadbranschen?
Vill och kan du verka i Stockholmsområdet?

Frågor?

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Kontaktperson:
Max Johansson Rundberg
070-564 95 40
max.rundberg@maskinsystem.com 

Ansökan:

Skicka ett mail med CV samt personligt brev till mailadressen ovan.
Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss här: www.maskinsystem.com