2022

Bygg upp MaskinSystems nya region syd – Ansök nu

maskinstyrning
Söker du efter en ny utmaning?

MaskinSystem växer och behöver bli fler!
Därmed söker vi nya kandidater för att bygga upp Region Syd.

Om MaskinSystem

Vi på MaskinSystem är ledande inom maskinstyrning, mätutrustning och maskinredskap. Våra medarbetare kan maskiner och allt därtill. Verkstaden är vår ryggrad och service och support är vårt DNA. Vår verkstad erbjuder hjälp med samtliga entreprenadmaskiner och maskinrental från vår maskinpark. Vi erbjuder försäljning av utrustning och redskap till maskiner, maskinstyrning men även exklusiv mätutrustning! Vi kallar detta – Projektstyrning på riktigt!

Företaget finns i dagsläget tillgängliga i sex regioner i Sverige: Örebro, Lindesberg, Västerås, Stockholm, Göteborg och Östergötland. Huvudkontor och verkstad ligger i mittpunkten – Örebro. Vi har gjort en fantastisk resa och våra medarbetare gör sitt yttersta för att erbjuda bästa möjliga service och support i landet, där kunden är. För att ta nästa steg inser vi nu att det är dags att bli verksamma i Region Syd.

Din roll

Vi söker servicetekniker och säljare som kan bygga upp Region Syd.

Servicetekniker

Är du en självgående och ansvarsfull problemlösare? Som servicetekniker reser du till kunder för att ge service och installera Makin’ 3D Maskinstyrning och Geomax mätutrustning. Du behöver ett ha ett bra driv och god teknisk förståelse. Vidare krävs en god social förmåga då det innebär en hel del kundkontakt.

Säljare

Brinner du för försäljning & kundservice och har ett intresse för maskinstyrning och mätutrustning? Som säljare håller du kontakt med nya och befintliga kunder för att hjälpa dem med våra produkter och tjänster. För båda dessa roller krävs det B-körkort och att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Eget inflytande och ansvar

När vi hittat rätt kandidat finns här möjligheten att forma rollen och regionen utefter egna önskemål. Känner du att du passar för den ena rollen eller kanske båda två?

Passar detta in på dig?

Drivs du av försäljning och service?
Söker du efter en ny utmaning?
Har du erfarenhet av entreprenad/maskinstyrning/mätning?
Vill och kan du verka i Södra Sverige?

Då kan du kan vara den rätta för att bygga upp MaskinSystems nya Region Syd!

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer

Simon Skinnars
070-564 95 09
simon.skinnars@maskinsystem.com

Vill du träffa oss personligen finns vi på plats på Entreprenad Live Skåne 15-17 september på Ring Knutstorp!